Nieuwsoverzicht


Prachtig internationaal deelnemersveld op Otten Cup 2009
Prachtig internationaal deelnemersveld op Otten Cup 2009De 63ste editie van de Otten Cup heeft dit jaar een prachtig internationaal deelnemersveld met aansprekende clubs. Real Madrid, Tottenham Hotspur, Anderlecht en het Braziliaanse Pao de Acucar komen allemaal naar De Herdgang toe. Uit Nederland doen naast gastheer PSV ook FC Twente, Sparta Rotterdam en sc Heerenveen mee.

Individuele prijzen 62e editie Otten Cup
Individuele prijzen 62e editie Otten CupNet als elk jaar werden ook dit jaar weer individuele prijzen, beschikbaar gesteld door de Supportersvereniging van PSV, uitgereikt aan de beste doelman, verdediger, middenvelder en aanvaller.

FC Twente/Heracles winnaar 62e editie Otten Cup toernooi
FC Twente/Heracles winnaar 62e editie Otten Cup toernooiFC Twente/Heracles is de winnaar geworden van de 62e editie van het toernooi om de Otten Cup. In een spannende finale versloegen zij Cruzeiro met 2-1. Na vier Braziliaanse titels blijft de wisselbeker dit jaar in Nederland.

PSV wint laatste wedstrijd Otten Cup
PSV wint laatste wedstrijd Otten CupPSV heeft het laatste duel om de Otten Cup gewonnen. Door de 1-0 overwinning op SC Heerenveen werd PSV zevende. Dries Wuytens scoorde het enige Eindhovense doelpunt van dit toernooi.

Buitenlandse ploegen heersen op Otten Cup 2008
Buitenlandse ploegen heersen op Otten Cup 2008De buitenlandse gasten voeren de boventoon op de 62e editie van de Otten Cup. FC Twente/Heracles heeft als enige Nederlandse ploeg een plaats in de halve finale veroverd. Met name de Braziliaanse teams zijn de smaakmakers van deze toernooieditie.

PSV uitgeschakeld op eigen Otten Cup
PSV uitgeschakeld op eigen Otten CupPSV is uitgeschakeld op het toernooi om de Otten cup. De formatie van Roland Vroomans wist de laatste poulewedstrijd tegen Ajax niet winnend af te sluiten. De Amsterdammers waren met 2-0 te sterk. PSV speelt morgen om de zevende en achtste plaats tegen SC Heerenveen.

Opnieuw geen overwinning voor PSV
Opnieuw geen overwinning voor PSVPSV is er niet in geslaagd de tweede wedstrijd te winnen. In het duel tegen het Braziliaanse Pão de Açúcar werd door beide teams niet gescoord. Omdat Ajax met grote cijfers van Dinamo Moskou verloor staat PSV nu derde. De halve finales zijn uit zicht aan het raken.

Feyenoord grote winnaar van de eerste dag
Feyenoord grote winnaar van de eerste dagFeyenoord is de grote winnaar geworden van de eerste dag van het toernooi om de Otten Cup. De Rotterdammers wonnen hun eerste wedstrijd met 3-0 van SC Heerenveen. Het andere duel in hun poule, tussen Cruzeiro en FC Twente/Heracles eindigde in een 1-1 gelijkspel.

PSV start Otten Cup met nederlaag tegen FC Dinamo Moskva
PSV start Otten Cup met nederlaag tegen FC Dinamo MoskvaPSV is de Otten Cup met een nederlaag begonnen. Tegen de Russen van Dinamo Moskou werd met 1-0 verloren. Het lukte PSV niet om de stugge Russische defensie te doorbreken. PSV staat nu samen met Ajax, dat met dezelfde score verloor van Pão de Açúcar, onderaan in de poule.

"Ik heb zelf een keer de finale op het toernooi om de Otten Cup gespeeld"
PSV A1 staat aan de vooravond van het toernooi om de Otten Cup. Voor trainer Roland Vroomans zullen dat voorlopig de laatste wedstrijden bij PSV A1 zijn. Volgend seizoen vervult hij een andere functie binnen de organisatie van PSV. We spraken Roland over het afgelopen seizoen van PSV A1, over de toekomst en natuurlijk over de naderende Otten Cup.

Internationaal PSV Jeugdtoernooi met fantastisch deelnemersveld
Internationaal PSV Jeugdtoernooi met fantastisch deelnemersveldOp vrijdag 30-, zaterdag 31 mei en zondag 1 juni aanstaande wordt op het PSV sportcomplex De Herdgang aan de Oirschotsedijk te Eindhoven voor de 62ste maal het internationale PSV Jeugdtoernooi om de Otten Cup gespeeld. Dit jaar nemen daaraan wederom acht teams van topclubs uit drie landen deel.

Data Otten Cup 2008 bekend!
Data Otten Cup 2008 bekend!De data van de Otten Cup 2008 zijn bekend! De aankomende editie zal plaatsvinden op vrijdag 30 mei, zaterdag 31 mei en zondag 1 juni. Meer informatie over de deelnemende ploegen volgt.


Het nieuwsoverzicht is ook beschikbaar als RSS-feed