Wedstrijd:Feyenoord - Cruzeiro EC
Datum:31-05-2008
Tijd:13:40 tot 14:50
Uitslag:0 - 2
Verslag:Feyenoord heeft ook haar tweede wedstrijd van vandaag niet weten te winnen. De Brazilianen van Cruzeiro waren met 2-0 te sterk. Pablo Marcel de Almeida zette Cruzeiro op voorsprong. Eerst wist de Feyenoordverdediging zijn schot nog tot corner te verwerken, later was hij toch trefzeker. Nog voor rust zette Bernardo Viera Souza de 2-0 eindstand op het bord. Hij kon een voorzet tegen de touwen schieten.

In de tweede helft drong Feyenoord wel aan, maar wist het niet tot grote kansen te komen. Cruzeiro was uit de counter nog wel enkele malen gevaarlijk, maar ook dit leverde geen treffers meer op. Feyenoord maakt door deze nederlaag geen kans meer op een hoge klassering: zij spelen morgen om de 5de en 6de plaats. Cruzeiro gaat als poulewinnaar door en zij spelen morgen tegen de nummer twee uit de andere poule.