sc Heerenveen - PSV

Wedstrijd:sc Heerenveen - PSV
Datum:01-06-2008
Tijd:12:20 tot 13:30
Uitslag:0 - 1
Verslag:PSV heeft het toernooi om de Otten Cup met een overwinning afgesloten. Het Friese SC Heerenveen werd met 1-0 verslagen.

De eerste helft van de wedstrijd ging vrij gelijk op. Voor beide ploegen waren er enkele mogelijkheden. Aan PSV-zijde waren die voor Lars Hutten en Jasper Waalkens. Eerst werd de inzet van Hutten geblokt door een Friese verdediger. Uit de hieruit ontstane corner werd een schot van Waalkens uit het doel gekopt.

PSV wilde de Otten Cup niet doelpuntloos verlaten. De tweede helft werd daarom nog meer op zoek gegaan naar een treffer. Dries Wuytens beloonde deze aanvalsdrift met een doelpunt. Uit een vrije trap van Jasper Waalkens wist hij de 1-0 binnen te koppen. Heerenveen gaat hierna op zoek naar de gelijkmaker, waar PSV zeer gevaarlijk blijft op de counter. De Eindhovense aanvallers weten deze riante mogelijkheden echter niet te benutten.

Door deze 1-0 overwinning is PSV als zevende geëindigd. Heerenveen draagt de rode lantaarn: zij eindigen als achtste en laatste.
Doelpunten:
Dries Wuytens 1x PSV
Gele Kaarten:
Soeren Gregorian sc Heerenveen
Arjen Bergsma sc Heerenveen
Nigel Hasselbaink PSV
Yannick Rymenants PSV
Foto's:Fotoverslag van SC Heerenveen - PSV
Fotoverslag van SC Heerenveen - PSV (Harald Stempher)
Fotoverslag van SC Heerenveen - PSV (Paul Zoet)