Wedstrijd:sc Heerenveen - FC Twente/Heracles
Datum:31-05-2008
Tijd:13:40 tot 14:50
Uitslag:1 - 0
Verslag:Ondanks een 1-0 nederlaag heeft FC Twente/Heracles zich toch weten te plaatsen voor de halve finale. SC Heerenveen kwam net iets te laat op gang en eindigt laatste in de poule.

Na ongeveer een kwartier spelen had SC Heerenveen al een uitgelezen kans om de score te openen. Darko Bodul schoot uit een strafschop echter op de linkerpaal. Tien minuten later is het dan toch raak. Nadat hij eerst zijn directe tegenstander uitspeelt, scoort Bodul nu wel beheerst in de linkerhoek.

In de tweede helft wordt wederom Bodul fantastisch vrij voor de keeper gezet door Soeren Gregorian. Bodul raakt nu echter de paal. En ook bij de laatste aanval van de wedstrijd is Darko Bodul betrokken. Met een geplaatst balletje zet hij Jeffrey Gouweleeuw vrij voor de keeper, alleen die schuift de bal net langs het doel.