Internationaal PSV Jeugdtoernooi met fantastisch deelnemersveld

Op vrijdag 30 mei, zaterdag 31 mei en zondag 1 juni aanstaande wordt op het PSV sportcomplex De Herdgang aan de Oirschotsedijk te Eindhoven voor de 62ste maal het internationale PSV Jeugdtoernooi om de Otten Cup gespeeld. Dit jaar nemen daaraan wederom acht teams van topclubs uit drie landen deel. Uit Nederland zijn dat AFC Ajax, Feyenoord, sc Heerenveen, FC Twente/Heracles en PSV terwijl uit het buitenland de hoogste jeugdelftallen van Cruzeiro EC en Pao de Açúcar uit Brazilië, en FC Dinamo Moskva uit Rusland hun deelname hebben toegezegd.


Afgelopen jaar won het Braziliaanse Sport Club Internacional de Otten Cup

Programma 2008

De acht ploegen, die dit jaar aan het toernooi deelnemen, zijn in twee poules ingedeeld. De elftallen spelen een halve competitie in hun poule. In poule A spelen de teams van sc Heerenveen, Feyenoord, FC Twente/Heracles en Cruzeiro EC. In poule B zijn ondergebracht de elftallen van Pao de Açúcar, AFC Ajax, FC Dinamo Moskva en PSV.

De poulewedstrijden worden op vrijdagavond 30- en zaterdag 31 mei gespeeld. Zondagochtend 1 juni worden de kruisfinales gespeeld tussen de ploegen die als nummer één en twee in de poules zijn geëindigd. De finalewedstrijden worden zondagmiddag gespeeld. De toegang tot het PSV toernooi om de Otten Cup is op alle dagen gratis.

Op deze Otten Cup website vindt u onder andere een overzicht van de historie en alle cupwinnaars, het volledige programma en een profiel van de deelnemende teams. Tijdens het toernooiweekeinde zal er net als voorgaande jaren live-verslag gedaan worden van alle wedstrijden.


Dit bericht is gepubliceerd op vrijdag 9 mei om 11:37 uur.