PSV - Pão de Açúcar

Wedstrijd:PSV - Pão de Açúcar
Datum:31-05-2008
Tijd:12:20 tot 13:30
Uitslag:0 - 0
Verslag:PSV is er niet in geslaagd de tweede wedstrijd te winnen. In het duel tegen het Braziliaanse Pão de Açúcar werd door beide teams niet gescoord. Omdat Ajax met grote cijfers van Dinamo Moskou verloor staat PSV nu derde. De halve finales zijn uit zicht aan het raken.

Pão de Açúcar startte beter aan de wedstrijd dan PSV. Zij creëerden dan ook enkele kansen maar doelpunten vielen er niet. PSV werd na ongeveer 20 minuten voor het eerste echt gevaarlijk. Sabajo schiet de bal echter hoog over. Vlak voor rust komt de grootste kans van de wedstrijd voor PSV. B-junior Jason Bourdouxhe mag alleen op de keeper af, maar schiet de bal in de handen van de doelman.

Ook in de tweede helft krijgen beide teams wat kansen. De Brazilianen krijgen de grootste kans, maar in de één tegen één-situatie stopt Jeroen Zoet de bal met zijn voet. Vlak voor tijd komt Nigel Hasselbaink nog dicht bij het doel. Hij probeert de bal af te leggen op Lars Hutten, maar een verdedigende voet blokkeerd de voorzet.

Trainer Roland Vroomans is zeer teleurgesteld na de wedstrijd tegen Pão de Açúcar: "We hadden eigenlijk gewoon moeten winnen om nog een rol te spelen." Nadat hij hoort van het resultaat van de wedstrijd tussen Dinamo Moskou en Ajax: "Dan moeten we het tegen Ajax maar doen." Overigens is PSV dan nog wel afhankelijk van de wedstrijd tussen Dinamo Moskou en Pão de Açúcar die de Russen dan moeten winnen.
Gele Kaarten:
Danilo Pinta Silva Pão de Açúcar
Foto's:Fotoverslag van PSV - Pão de Açúcar
Fotoverslag van PSV - Pão de Açúcar (Paul Zoet)
Fotoverslag van PSV - Pão de Açúcar (Harald Stempher)