Routebeschrijving

Adres:
Sport- en trainingcomplex De Herdgang
Oirschotsedijk 14
5651 GC Eindhoven

Vanuit Venlo - Maastricht (A67/A2) en Turnhout - Antwerpen (A67/A2):
Volg de A2 riching 's-Hertogenbosch/Amsterdam. Neem afslag 29 (Eindhoven Airport). Aan het einde van de afslag gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. U komt nu op de Anthony Fokkerweg. Ga rechtsaf bij de volgende verkeerslichten. Dit is de Oirschotsedijk. Na ongeveer 500 meter ligt het sportcomplex 'De Herdgang' aan uw linkerzijde.

Vanuit Amsterdam - 's-Hertogenbosch (A2) en Rotterdam - Tilburg (A58):
Volg de A2 richting Maastricht/Antwerpen. Neem afslag 29 (Eindhoven Airport). Aan het einde van de afslag gaat u bij de verkeerslichten linksaf. U komt nu op de Anthony Fokkerweg. Ga rechtsaf bij de volgende verkeerslichten. Dit is de Oirschotsedijk. Na ongeveer 500 meter ligt het sportcomplex 'De Herdgang' aan uw linkerzijde.

Vanaf het Philips Stadion:
U verlaat de parkeerplaats aan de zijde van de Frederiklaan en gaat rechtsaf. Bij de eerstvolgende verkeerslichten gaat u opnieuw rechtsaf (Essenstraat) en vervolgens de eerste straat links, de Kastanjelaan. Ga aan het einde van de straat bij de verkeerslichten rechtsaf, onder het viaduct door, zodat u op de Zwaanstraat uitkomt. Volg deze straat en ga bij de volgende verkeerslichten rechtdoor. U bent nu op de Oirschotsedijk. Na ongeveer 500 meter ligt 'De Herdgang' aan uw rechterzijde.