Nieuwsoverzicht


Data Otten Cup 2008 bekend!
Data Otten Cup 2008 bekend!De data van de Otten Cup 2008 zijn bekend! De aankomende editie zal plaatsvinden op vrijdag 30 mei, zaterdag 31 mei en zondag 1 juni.

Individuele prijzen Otten Cup
Individuele prijzen Otten CupNaast de eindoverwinning zijn er bij de Otten Cup altijd nog enkele prijzen meer te verdienen. Deze persoonlijke prijzen worden elk jaar ter beschikking gesteld door de supportersvereniging van PSV. PSV-er Jonathan Reis werd verkozen tot beste aanvaller van het toernooi.

Sport Club Internacional winnaar 61e Otten Cup
Sport Club Internacional winnaar 61e Otten CupSport Club Internacional heeft de 61e editie van de Otten Cup gewonnen. In de finale waren zij na strafschoppen te sterk voor PSV. In de reguliere wedstrijd kwamen beide clubs niet tot scoren. De Brazilianen bleken het koelbloedigste en wonnen met 3-2.

Finale tussen PSV en Sport Club Internacional
Finale tussen PSV en Sport Club InternacionalPSV heeft wederom de finale weten te bereiken van de Otten Cup. Vanmiddag om drie uur zal de ploeg het opnemen tegen wederom een Braziliaanse tegenstander. Na vorig jaar EC Vitória is het nu Sport Club Internacional dat de opponent is van PSV in de eindstrijd om de Otten Cup. Beide teams wonnen hun halve finale met strafschoppen.

PSV wordt poulewinnaar na 1-0 zege
PSV wordt poulewinnaar na 1-0 zegePSV heeft zich vanmiddag geplaatst voor de halve finales van de Otten Cup. In de derde poulewedstrijd had PSV aan een 1-0 overwinning op SC Heerenveen genoeg om de eerste plaats in de poule te veroveren. Feyenoord is zondagochtend om 11 uur de tegenstander in de halve finale. De andere halve finale gaat tussen Sport Club Internacional en Zambia.

Verrassingen in poule A
Verrassingen in poule AZaterdagmiddag is het moment van de beslissingen in de poules. De ploegen in poule A werkten inmiddels al hun wedstrijden af. De eindstand in de poule mag enigszins verrassend genoemd worden. Zambia, dat hier is met het onder 20 elftal, wordt groepswinnaar. Feyenoord wordt de tweede halve finalist. Cruzeiro en FC Twente/Heracles worden respectievelijk derde en vierde.

Rode kaart Reis in remise tegen Madrid
Rode kaart Reis in remise tegen MadridPSV A1 heeft vanmiddag in het tweede pouleduel in de strijd om de Otten Cup een gelijkspel behaald tegen Real Madrid. In de eerste helft bracht Jonathan Reis PSV nog op een 1-0 voorsprong. In de tweede helft kreeg diezelfde Reis een zwaarbestrafte rode kaart wegens een charge van achteren. Even daarvoor had Real Madrid al de 1-1 gescoord.

Otten Cup: Dag 1
Otten Cup: Dag 1Vrijdag 1 juni was de aftrap van de 61e editie van de Otten Cup. Met een lekker temperatuurtje waren er in de middag al heel wat bezoekers op Sportcomplex De Herdgang afgekomen. Na de eerste dag gaan in poule A FC Twente/Heracles en Feyenoord aan de leiding. In poule B voert Real Madrid de lijst aan, net voor PSV.

PSV wint belangrijke openingswedstrijd
PSV wint belangrijke openingswedstrijdPSV A1 heeft de eerste poulewedstrijd op het toernooi om de Otten Cup met succes afgesloten. Na een moeizame start, herpakte PSV zich goed en wist het dankzij een prachtig doelpunt van Jonathan Reis een 1-0 overwinning te boeken op Sport Club Internacional uit Brazilië.

Vele toppers begonnen ooit op de Otten Cup
Vele toppers begonnen ooit op de Otten CupWat hebben Ismail Aissati, Jan Vennegoor of Hesselink, Alexander Hleb, Stefan Effenberg, Frank de Boer, Giovanni van Bronckhorst, André Ooijer, Ivan de la Peña, Clarence Seedorf, Marc Degryse, Tim de Cler, Markus Babbel en Rafael van der Vaart gemeen? Ze begonnen allemaal ooit als A-junior op de Otten Cup.

Patrick Greveraars: "Goed team dat elk toernooi speelt om te winnen"
Patrick Greveraars: Nog een paar dagen en dan staat de Otten Cup op het punt van beginnen. In een vooruitblik op dit toernooi, interviewden wij Patrick Greveraars, trainer van PSV A1. Hij bespreekt zijn verwachtingen voor deze editie en legt uit waarom PSV A1 het zo goed doet op toernooien.

Deelnemersveld Otten Cup 2007 bekend!
Deelnemersveld Otten Cup 2007 bekend!Het deelnemersveld van de 61e editie van het PSV toernooi om de Otten Cup is bekend. Ook voor deze editie zijn er aansprekende nationale en internationale tegenstanders uitgenodigd. Helaas kan de titelverdediger EC Vitoria dit jaar niet aanwezig zijn. Echter zullen er wel twee andere Braziliaanse topclubs afreizen naar Eindhoven.

Toernooi verplaatst naar begin juni
Toernooi verplaatst naar begin juniOver ruim twee weken is het alweer zover! De 61e editie van de Otten Cup staat dan op het punt van beginnen. Dit jaar zal de Otten Cup gespeeld worden op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juni. Door het G-14 toernooi van PSV A1 aankomende zomer in Maleisië is er afgeweken van de laatste jaren traditionele augustus-maand.

EC Vitória winnaar Otten Cup 2006
EC Vitória winnaar Otten Cup 2006EC Vitória heeft de Otten Cup 2006 gewonnen. In de finale tussen PSV en Vitória kwamen beide ploegen niet tot scoren. Na zestien strafschoppen werd het uiteindelijk 7-6 in het voordeel van Vitória.
De 60e finale om de Otten Cup kende dezelfde finalisten als de voorgaande editie. Zowel Vitoria als PSV verdiende een finaleplaats na beide een sterk en goed toernooi gespeeld te hebben.