Wedstrijd:Real Madrid CF - sc Heerenveen
Datum:01-06-2007
Tijd:17:40 tot 18:50
Uitslag:3 - 0
Verslag:Real Madrid bleek vrijdagmiddag oppermachtig tegen het jonge SC Heerenveen. In de eerste helft kwamen de Spanjaarden op voorsprong door een doelpunt van aanvoerder Jose Manuel Cruz Orozco. Hij kopte een corner in de verre hoek, buiten het bereik van de Friese doelman. Verdedigend speelde Real Madrid erg gedisciplineerd, ze kwamen zelden in de problemen. In de tweede helft bleef het spelbeeld gelijk, maar duurde het lang voordat de score opliep. Na een schot op de paal werd de rebound door Samuel Sanchez Rivera in de kruising geschoten. Bij Heerenveen was daarna de koek op. Gerard profiteerde van de onoplettendheid in de friese verdediging en kon alleen op de keeper de 3-0 eindstand binnenschieten.