Deelnemersveld Otten Cup 2007 bekend!
Het deelnemersveld van de 61e editie van het PSV toernooi om de Otten Cup is bekend. Ook voor deze editie zijn er aansprekende nationale en internationale tegenstanders uitgenodigd.

Helaas kan de titelverdediger EC Vitoria dit jaar niet aanwezig zijn. Echter zullen er wel twee andere Braziliaanse topclubs afreizen naar Eindhoven. Cruzeiro en Sport Club Internacional zullen voor de Zuid-Amerikaanse invloeden zorgen op het Otten Toernooi. Uit Europa zal topclub Real Madrid van de partij zijn. Het derde werelddeel, Afrika, wordt vertegenwoordigd door het jeugdteam van Zambia, waarvan de A-selectie getraind wordt door oud-PSVer Kalusha.


SC Heerenveen was vorig jaar bij PSV in de poule ingedeeld

Uit Nederland nemen naast uiteraard PSV, ook Feyenoord, SC Heerenveen en FC Twente/Heracles deel. Dat laatste team werd kampioen bij de A-junioren en zal dus zeker een van de titelkandidaten zijn.

Loting koppelde de volgende teams aan elkaar voor de poulewedstrijden:
Poule A: Cruzeiro EC, Feyenoord, FC Twente/Heracles en Zambia.
Poule B: PSV, Real Madrid, SC Heerenveen en Sport Club Internacional.

Het toernooi zal vrijdag 1 juni om drie uur geopend worden door Feyenoord en Zambia. PSV speelt haar eerste wedstrijd diezelfde avond om zeven uur tegen Sport Club Internacional. De toegang tot sportcomplex De Herdgang is alle dagen gratis.

Voor meer informatie over de teams, kunt u terecht op de teams-pagina


Dit bericht is gepubliceerd op dinsdag 24 april om 14:47 uur.