Wedstrijd:Zambia - FC Twente/Heracles
Datum:02-06-2007
Tijd:13:40 tot 14:50
Uitslag:4 - 0
Verslag:De wedstrijd tussen Twente en Zambia moest beslissen wie er door zou gaan in deze poule.

Vanaf het begin was het echter duidelijk dat er maar één team aanspraak maakte op een plek in de halve finale en dat waren de Zambianen.

Met fysiek sterke, maar ook behendige spelers, werd Twente van de mat gespeeld.

Al voor de rust bereikten de Zambianen een comfortabele 2-0 voorsprong, door doelpunten van Fwayo Tembo en Sebastian Mwansa. Diezelfde Mwansa zorgde er in de 2de helft voor dat er een einde kwam aan alle hoop voor de Tukkers. Met een 3-0 voorsprong op het bord kon de halve finale de Zambianen eigenlijk niet meer ontgaan. De 4-0 van Rodgers Skola was een slotakkoord van deze wedstrijd.

De Zambianen zijn door deze zege poulewinnaar geworden. Hierdoor treffen ze de nummer 2 uit de andere poule.