Datum:03-06-2007
Tijd:12:20 tot 13:30
Uitslag:1 - 1
Penalty's:4 - 3
Verslag:Beide teams speelden van meet af aan in een moordend tempo. Dit leverde een leuke wedstrijd op met kansen over en weer. Afonso Araujo ontsnapte aan de aandacht van de Spaanse verdedigers en kon in de lange hoek binnenschieten.
Niet lang hierna was Lionel Tchoumbou alert toen een bal achter de Braziliaanse verdediging viel en kon de bal makkelijk langs de keeper schieten. De ruststand was derhalve 1-1.

In de tweede helft werd het spel wat harder en feller. Het tempo was nog steeds onverminderd hoog. De betere kansen waren in de tweede helft voor Cruzeiro. Echter geen van deze kansen werd benut, waardoor de wedstrijd eindigde in 1-1.

Cruzeiro mocht de strafschoppenreeks beginnen. De spaanse keeper stopte echter de inzet. Na vier strafschoppen ieder was de stand 3-3. Cruzeiro miste wederom een strafschop, waarna Aridane Umpierrez Real Madrid naar de vijfde plaats schoot.