Wedstrijd:Cruzeiro EC - Zambia
Datum:02-06-2007
Tijd:11:00 tot 12:10
Uitslag:0 - 1
Verslag:Cruzeiro en Zambia vochten een belangrijk duel uit. Beide ploegen verloren gister hun openingsduel, waardoor een overwinning in de tweede wedstrijd belangrijk is om nog kans te maken op een plaats in de halve finales. Zambia was ook nu weer fysiek veel sterker dan de tegenstander en creëerde ook de betere kansen. In de eerste helft had de doelman van Cruzeiro enkele belangrijke reddingen. De Brazilianen komen langzamerhand iets beter in de wedstrijd. Toch was het vlak voor rust Zambia dat op voorsprong kwam. Een aanval door het midden verliep wat rommelig, maar de bal kwam voor de voeten van Emmanuel Manyuka. Hij schiet de bal strak binnen en viert zijn doelpunt met een paar salto's. Niet veel later fluit de scheidsrechter af voor de rust. Ook na rust blijft het spelbeeld gelijk. Het is een wat rommelige wedstrijd, waarbij het af en toe bij het uitverdedigen van beide kanten vrouwen en kinderen eerst is. De betere kansen blijven voor Zambia, maar Rafael Monteiro blijft een grote sta-in-de-weg. Net voor het einde van de wedstrijd is er nog een grote kans voor Cruzeiro, maar de Zambiaanse doelman en een verdediger kunnen nog net redding brengen. Door de 1-0 overwinning van Zambia en de overwinning van Feyenoord is Cruzeiro al uitgeschakeld voor de halve finales.