Wedstrijd:Sport Club Internacional - PSV
Datum:01-06-2007
Tijd:19:00 tot 20:10
Uitslag:0 - 1
Verslag:Vanaf het begin had PSV een licht overwicht en kreeg het ook wat kleine kansjes. Gaandeweg de eerste helft kwam Internacional wat beter in de wedstrijd en ging de wedstrijd gelijker op. Dit leverde de Brazilianen ook 2 grote kansen op, maar dankzij het goed keeperswerk van Gino Mommers werd met een 0-0 stand de rust bereikt. In de tweede helft kwam PSV steeds meer onder druk te staan. Halverwege de tweede helft speelde Jonathan Reis zichzelf echter goed vrij en schoot de bal hard boven de keeper binnen. Internacional zocht nu nog meer de aanval en kreeg wat meer kansen. PSV kon de braziliaanse aanval goed weerstaan door net als het vaandelteam de wedstrijd zakelijk uit te spelen. Derhalve kende PSV een goede ouverture met deze zeer belangrijke zege.