Nieuws

Overzicht dag 3: Finalewedstrijden

Overzicht dag 3: Finalewedstrijden Vandaag was het alweer tijd voor de finalewedstrijden. Met wat minder zonnig weer en aanzienlijk minder toeschouwers, wegens PSV - Ajax, werd door vier ploegen om de eerste plek gestreden.

Ernest Faber blikt terug op het toernooi

Ernest Faber blikt terug op het toernooi Elke dag heeft Henriëtte Heesakkers samen met een speler van PSV A1 een terugblik gemaakt op de afgelopen wedstrijd. Als afsluiter van het toernooi sprak zij met Ernest Faber, direct na afloop van de gewonnen finale.

Individuele prijzen 63e editie Otten Cup

Individuele prijzen 63e editie Otten Cup Elk jaar stelt de Supportersvereniging PSV individuele prijzen beschikbaar voor de beste doelman, verdediger, middenvelder en aanvaller. Ditmaal waren de prijzen voor Jeroen Zoet, Birger Longueville, Faysel Shayesteh en Ola John.

De Otten Cup blijft in Eindhoven

De Otten Cup blijft in Eindhoven PSV A1 heeft na zes jaar de Otten Cup weer te pakken. In de finale boekte het elftal van Ernest Faber een 1-0 overwinning op FC Twente/Heracles, de winnaar van de vorige editie. Robert Oepkes was in de tweede helft verantwoordelijk voor de enige en dus winnende treffer in een mooie finale.

De zondagochtend van Youness Mokhtar

De zondagochtend van Youness Mokhtar Elke dag zal Henriëtte Heesakkers samen met een speler van PSV A1 terugblikken op de afgelopen wedstrijd. Zondagochtend sprak zij met Youness Mokhtar, direct na afloop van de gewonnen halve finale tegen Pão de Açúcar.

PSV na strafschoppen in finale

PSV na strafschoppen in finale PSV A1 heeft zich ten koste van het Braziliaans Pão de Açúcar geplaatst voor de finale van het toernooi om de Otten Cup 2009. PSV won na strafschoppen met 4-1 en ontmoet nu in de finale de winnaar van vorig jaar, FC Twente/Heracles. PSV A1 won het toernooi tot nu toe achttien keer, voor het laatst in 2003.

De zaterdag van Jeroen Zoet

De zaterdag van Jeroen Zoet Elke dag zal Henriëtte Heesakkers samen met een speler van PSV A1 terugblikken op de afgelopen wedstrijd. Zaterdag sprak zij met Jeroen Zoet, direct na afloop van de 2-1 overwinning tegen Real Madrid.

Overzicht dag 2: De beslissingen in de poules

Overzicht dag 2: De beslissingen in de poules Nadat gisteren de eerste poulewedstrijden werden gespeeld, volgden vandaag de overige poulewedstrijden. Alle ploegen kwamen dus twee keer in actie. Het was een warme en zonnige dag met enorm veel publiek.

PSV als groepswinnaar naar de kruisfinales

PSV als groepswinnaar naar de kruisfinales PSV A1 gaat morgen als groepswinnaar de kruisfinales in, in het eigen Otten Cup-toernooi. In de derde groepswedstrijd werd met 2-1 gewonnen van Real Madrid. In een spectaculair duel, waarin beide ploegen met 10 man eindigden, stelde PSV de plaats in de halve finale veilig.

De zaterdagochtend van Stefano Marzo

De zaterdagochtend van Stefano Marzo Elke dag zal Henriëtte Heesakkers samen met een speler van PSV A1 terugblikken op de afgelopen wedstrijd. Zaterdag sprak zij met Stefano Marzo, direct na afloop van de 3-1 overwinning tegen Sparta Rotterdam.

PSV doet goede zaken in tweede wedstrijd

PSV doet goede zaken in tweede wedstrijd PSV heeft in de tweede groepswedstrijd in het toernooi om de Otten Cup 2009 een 3-1 overwinning geboekt op Sparta Rotterdam. PSV A1 kende weinig problemen met de tegenstander uit Rotterdam. Mohktar, Maria en Najah waren de doelpuntenmakers.

Overzicht dag 1: Veel doelpunten en rode kaarten

Overzicht dag 1: Veel doelpunten en rode kaarten Met prachtig weer en fraaie velden kon de 63e editie van het PSV jeugdtoernooi om de Otten Cup zonder problemen van start. Op een druk bezochte Herdgang speelden de acht deelnemende ploegen hun eerste poulewedstrijd. Na een dag met veel doelpunten en nu al meer rode kaarten dan de hele vorige editie is er nog vanalles mogelijk.

De dag van vandaag met Imad Najah

De dag van vandaag met Imad Najah Elke dag zal Henriëtte Heesakkers samen met een speler van PSV A1 terugblikken op de afgelopen toernooidag. Vrijdag sprak zij met Imad Najah, direct na afloop van het 0-0 gelijkspel tegen Anderlecht.

PSV A1 start met gelijkspel op eigen Otten Cup

PSV A1 start met gelijkspel op eigen Otten Cup PSV A1 is de 63e editie van de Otten Cup begonnen met gelijkspel. Het elftal van Ernest Faber speelde in zijn eerste wedstrijd met 0-0 gelijk tegen RSC Anderlecht. Doelman Jeroen Zoet kreeg vlak voor het einde van het duel rood. In dezelfde groep won Real Madrid eerder op de avond met 1-0 van Sparta Rotterdam.

Ernest Faber: "De Otten Cup is een geweldig toernooi met prachtige teams"

Ernest Faber: Samen met zijn assistent Chris van der Weerden is Ernest Faber verantwoordelijk voor de A1. Faber, die zijn carrière begon bij PSV in de C1 en na het doorlopen van de jeugdopleiding doorbrak als profvoetballer, weet als geen ander wat zijn jongens beleven. Henriëtte Heesakkers blikt met Faber vooruit op de aanstaande Otten Cup.

Prachtig internationaal deelnemersveld op Otten Cup 2009

Prachtig internationaal deelnemersveld op Otten Cup 2009 De 63ste editie van de Otten Cup heeft dit jaar een prachtig internationaal deelnemersveld met aansprekende clubs. Real Madrid, Tottenham Hotspur, Anderlecht en het Braziliaanse Pao de Acucar komen allemaal naar De Herdgang toe. Uit Nederland doen naast gastheer PSV ook FC Twente, Sparta Rotterdam en sc Heerenveen mee.
Nederlands English