De zaterdagochtend van Stefano Marzo

Elke dag zal Henriëtte Heesakkers samen met een speler van PSV A1 terugblikken op de afgelopen wedstrijd. Zaterdag sprak zij met Stefano Marzo, direct na afloop van de 3-1 overwinning tegen Sparta Rotterdam.

Hoe zag je ochtend er vandaag uit?
"De dag begint thuis, even het nieuws checken. Er staan leuke foto's van gisteren op de site. Om 10:30 uur verzamelen we op de Herdgang. We gaan ontbijten en daarna hebben we bespreking. Maar er is ook even tijd om te relaxen. Om 11:50 uur begint de warming-up voor de wedstrijd die om 12:20 uur start."

Wat vond je van de wedstrijd?
"Ik vond dat we redelijk goed georganiseerd gespeeld hebben. Er waren wel een paar rare beslissingen van de scheidsrechter. Het spel ging vaak over de linkerkant. Ik had graag wat meer aangespeeld willen worden, zodat ik een aanvallende impuls had kunnen geven. Het eindresultaat mag er zijn, een 3-1 overwinning."

Wat zijn je verwachtingen voor vanmiddag?
"We gaan voor de winst, maar wie weet, nu Real Madrid zich al heeft geplaatst is er voor hun de druk om te winnen misschien al af. Wij ruiken in ieder geval onze kans om die wedstrijd winnend af te sluiten."

Dit bericht is gepubliceerd op zaterdag 15 augustus 2009 om 14:20 uur

Nederlands English