De dag van vandaag met Imad Najah

Elke dag zal Henriëtte Heesakkers samen met een speler van PSV A1 terugblikken op de afgelopen toernooidag. Vrijdag sprak zij met Imad Najah, direct na afloop van het 0-0 gelijkspel tegen Anderlecht.

Hoe zag je dag er vandaag uit?
"Kwart voor vier waren we met het hele team aanwezig bij de profzijde. Het geeft je een extra kick om daar te zijn. Met het hele team hebben we daar gegeten, dat geeft een mooie sfeer en een fijn gevoel. Voor mij geeft dat meteen het gevoel: 'Dit is mijn doel, hier wil ik naartoe'. Het is een extra kick om op de Otten Cup extra te presteren om dat doel te bereiken."

Wat vond je van de wedstrijd tegen Anderlecht?
"Vooraf hadden we zelf een beetje het gevoel van revanche nemen. Twee weken geleden speelden we op het Eurofoot toernooi in België in de halve finale ook tegen Anderlecht. Maikel en ik kregen daar onterecht een rode kaart. We hadden het idee, we pakken ze op de Otten Cup. Helaas is dat niet helemaal gelukt. Je moet na zo'n eerste wedstrijd het veld eigenlijk met drie punten verlaten. Voor mezelf heb ik toch een redelijk goed gevoel over gehouden aan de wedstrijd. Maar dat is een algemeen beeld nu, als ik vanavond in rust ben, dan pas komen de momenten terug. Eigenlijk zou u me dit morgen weer moeten vragen. Vanavond zal de wedstrijd nog een keer voor mij worden afgespeeld."

"Morgen wachten nog Sparta en dan om drie uur Real Madrid. Nu dus snel douchen en tot morgen!"

Dit bericht is gepubliceerd op vrijdag 14 augustus 2009 om 23:07 uur

Nederlands English