Nieuws

Felipe: 'Het is ongelofelijk, fantastisch!'

Felipe: 'Het is ongelofelijk, fantastisch!' Felipe Hideki Soares Sakamoto speelde een goede finale tegen Liverpool en wist hierin het net te vinden. Zijn team, Red Bull Brasil, versloeg Liverpool met 0-3. Na afloop spraken wij kort met deze euforische Braziliaan.

Red Bull Brasil winnaar 68e editie Otten Cup!

Red Bull Brasil winnaar 68e editie Otten Cup! De finale van deze editie van de Otten Cup ging tussen Red Bull Brasil en Liverpool. Uiteindelijk waren het de euforische Brazilianen die de wisselbeker overnemen van Real Madrid

Individuele prijzen

Individuele prijzen Ook in deze editie werden de individuele prijzen van de Otten Cup uitgereikt. Deze prijzen zijn ook dit keer weer beschikbaar gesteld door de Supportersvereniging PSV en worden uitgereikt aan de beste spelers van het toernooi.

Laatste dag van de Otten Cup

Laatste dag van de Otten Cup Op een regenachtige derde dag van deze editie van de Otten Cup werd er begonnen met de kruis-finales. Alles wijst er op dat we ook vandaag weer enkele spannende wedstrijden zullen gaan zien.

PSV eindigt als vijfde op eigen Otten Cup

PSV eindigt als vijfde op eigen Otten Cup PSV is in het toernooi om de Otten Cup op een 5de plek geƫindigd. AZ werd met 1-2 verslagen. Doelpuntenmakers aan PSV-zijde waren Loof en Cmiljanic, voor AZ zette Doodeman zijn naam op het scorebord.

Cmiljanic: 'Wat andere spelers goed doen probeer je over te nemen'

Cmiljanic: 'Wat andere spelers goed doen probeer je over te nemen' Nieuwe PSV-aanwinst Boris Cmiljanic was de smaakmaker in het duel tegen AZ. Hij verscheen na afloop voor een kort interview, waar hij in vloeiend Nederlands antwoord gaf op de vragen.

Finale: Liverpool FC - Red Bull Brasil

Finale: Liverpool FC - Red Bull Brasil Deze editie van de Otten Cup krijgt sowieso een "nieuwe" winnaar. De finale gaat tussen Liverpool FC en Red Bull Brasil, twee clubs die nog nooit de Otten Cup wisten te winnen. Na twee spannende halve finales moesten strafschoppen uiteindelijk de finalisten aanwijzen.

D-Day

D-Day Nadat alle deelnemers gisteren hebben kunnen zien hoe verschillende oud-deelnemers aan het Otten Cup toernooi de doelpunten scoorden voor PSV (Wijnaldum, Depay en Locadia) kunnen ze zich vandaag opmaken voor de strijd om de prijzen.

Doldwaas laatste kwartier beslist de strijd in poule B

Doldwaas laatste kwartier beslist de strijd in poule B Op dag 2 werd er gestreden om een plek in de kruis-finales van beide poules.
Gezien de uitslagen van gisteren was al duidelijk dat de verschillen klein waren tussen de deelnemende teams.

PSV derde in de poule

PSV derde in de poule PSV heeft Twente verslagen in de laatste poulewedstrijd om de Otten Cup. De Eindhovenaren gaan hiermee Twente voorbij en eindigen op een derde plek in de poule.

Van der Moot: 'Ook de laatste wedstrijd 100% gemotiveerd'

Van der Moot: 'Ook de laatste wedstrijd 100% gemotiveerd' Tegen FC Twente wist PSV twee maal tot scoren te komen. Na afloop spraken we spits Van der Moot, die op dit toernooi op het middenveld acteert.

PSV uitgeschakeld voor finale

PSV uitgeschakeld voor finale PSV is uitgeschakeld in het toernooi om de Otten Cup. Het Braziliaanse Red Bull Brasil was met 0-2 te sterk. Na de nederlaag van gisteren tegen Anderlecht is er nu helaas geen kans meer om de kruisfinales te bereiken.

Alberto: 'We hebben het geprobeerd, maar het is niet gelukt'

Alberto: 'We hebben het geprobeerd, maar het is niet gelukt' Helaas is PSV uitgeschakeld voor een plaats in de finalewedstrijden van de eigen Otten Cup. Na afloop van PSV's tweede wedstrijd kijken we terug met aanvoerder Suently Alberto.

Knokken voor een finaleplek

Knokken voor een finaleplek Vandaag is het de dag van de beslissingen in de poulewedstrijden. Het weer is vooralsnog beter dan gisteren.

Dag 1: Fri(e)s Heerenveen verrast titelverdediger

Dag 1: Fri(e)s Heerenveen verrast titelverdediger Vandaag startte alweer de 68e editie van de Otten Cup. Ondanks de wisselende weersomstandigheden zijn er toch aardig wat bezoekers op dit talententoernooi afgekomen.

Van Osch: 'Meer dan voldoende talent om wedstrijden te winnen'

Van Osch: 'Meer dan voldoende talent om wedstrijden te winnen' Kort na afloop van PSV's eerste wedstrijd in het toernooi om de Otten Cup spraken we met PSV-keeper Yannick van Osch. Hij blikt terug op de eerste wedstrijd en kijkt alvast vooruit naar de dag van morgen.

Anderlecht verslaat PSV in eerste wedstrijd Otten Cup

Anderlecht verslaat PSV in eerste wedstrijd Otten Cup PSV is de jaarlijkse editie om de Otten Cup niet goed begonnen. Het Belgische Anderlecht was met 1-0 te sterk. Aan het begin van de tweede helft werd een goede voorzet van Mikal hard binnengeschoten door Anderlechts' nummer 10, Samy Bourard.

Opnieuw sterke bezetting op Otten Cup 2014

Opnieuw sterke bezetting op Otten Cup 2014 Het PSV Jeugdtoernooi om de Otten Cup 2014, dat plaatsvindt op 15, 16 en 17 augustus, kent opnieuw een bijzonder sterk deelnemersveld. De talenten van PSV A1 nemen het tijdens de Otten Cup op tegen leeftijdsgenoten uit binnen- en buitenland. Het toernooi op trainingscomplex De Herdgang wordt voor de 68ste keer gespeeld.
Nederlands English