Wedstrijd: RSC Anderlecht - PSV
Datum: 15-08-2014
Tijd: 15:00 tot 16:10
Uitslag: 1 - 0
Verslag: PSV is de jaarlijkse editie om de Otten Cup niet goed begonnen. Het Belgische Anderlecht was met 1-0 te sterk.

In het begin van de wedstrijd was het aftasten voor beide ploegen. Het natte kunstgras leek daar mede debet aan. Beide ploegen probeerden tot het creƫren van kansen te komen, maar de precisie hiervoor ontbrak. Anderlecht was in de eerste helft nog het dichtst bij een doelpunt, maar het schot van Mikal ging rakelings naast de paal.

De tweede helft leverde wel een snel doelpunt op. Een goede voorzet van Mikal werd hard binnengeschoten door Anderlechts' nummer 10, Samy Bourard. PSV probeerde hierna aan te zetten, maar echte kansen leverde dit niet op. Anderlecht begint zo dus goed aan de Otten Cup met deze 1-0 overwinning, PSV zal morgen aan de bak moeten om de eerste punten binnen te halen.