Wedstrijd: Red Bull Brasil - FC Twente
Datum: 15-08-2014
Tijd: 16:20 tot 17:30
Uitslag: 1 - 0
Verslag: In de tweede wedstrijd van poule A nam Twente het op tegen Red Bull Brasil. Twente begon iets sterker aan de wedstrijd zonder heel grote kansen te krijgen. Na een minuut of tien namen de Brazilianen het heft in handen. Leite da Silva zet dit overwicht om in een 1-0 voorprong. Red Bull Brasil voetbalt met het hart en geeft Twente weinig ruimte om tot voetballen te komen. De tweede helft kent vrijwel hetzelfde spelbeeld. Red Bull Brasil krijgt zelfs een strafschop, nadat keeper Verrips een Braziliaanse speler neerhaalt in de zestien. Hij maakt echter zijn fout goed door de penalty te stoppen. Hierdoor kreeg Twente wat meer zelfvertrouwen en kwamen ze er vaker uit. Kansen kwamen er echter niet en Red Bull Brasil behield de voorsprong en gaat samen met Anderlecht aan de leiding in poule A.

(English)
The second match of group A saw dutch side Twente team up with Red Bull Brasil. Twente was the better side early on in the match, without creating big chances. After ten minutes Red Bull Brasil started piling up the pressure on the Dutch. This lead to the 1-0 by Leite da Silva, which was also the half time score. In the second half Red Bull Brasil continued to be the better side. When the Dutch goalie brought down Sakamoto inside the box, they even got a penalty kick. Keeper Verrips made up for his mistake by saving the penalty kick. This gave Twente a bit more confidence, but Red Bull Brasil managed to take home the victory 1-0. After the first day, Red Bull Brasil leads group A together with Anderlecht.