Wedstrijd: Liverpool FC - sc Heerenveen
Datum: 16-08-2014
Tijd: 12:20 tot 13:30
Uitslag: 3 - 0
Verslag: In deze wedstrijd stonden de twee winnaars van gisteren tegenover elkaar. Liverpool krijgt in de eerste helft veel ruimte van Heerenveen om te voetballen. Vaak verschenen de Britse aanvallers achter de defensie van Heerenveen. Halverwege de eerste helft leidde dit tot de 1-0. Wilson kon alleen door op de keeper, omspeelt hem en schiet binnen. In het restant van de eerste helft doen vergelijkbare situaties zich voor maar zonder direct gevaar. Ruststand 1-0.

In de tweede helft komt Heerenveen wat meer aan voetballen toe in de inmiddels stromende regen. Heerenveen krijgt zelfs een levensgrote kans als de bal tot tweemaal toe van de lijn gehaald wordt door de verdediging van Liverpool. Door de aanvallende drang van de Friezen krijgt Liverpool weer meer ruimte en profiteert hier optimaal van. Ojo speelt in de zestien een teamgenoot vrij die voorzet op Brannagan. Hij kopt van dichtbij binnen. Vlak voor het einde omspeelt Wilson wederom de keeper en schiet de bal in het lege doel.

De wedstrijd eindigt in een 3-0 zege voor Liverpool dat zich door de zege plaatst voor de halve finales.

This match saw the two winners of yesterday's matches pair up. Liverpool got a lot of space by the Heerenveen defense. On an occassion Wilson goes one on one with Bekkema, rounds him and scores 1-0. Which was also the half time score.

Heerenveen had the better of play in the second half. The biggest chance for Heerenveen is when the ball is cleared of the line twice within a matter of seconds. On the counter attack Brannagan scores a close range header to give Liverpool a two goal lead. Just before the end of the match Wilson's second goal of the match secures Liverpools place in the semi-finals.