Wedstrijd: RSC Anderlecht - Real Madrid
Datum: 17-08-2014
Tijd: 13:40 tot 14:50
Uitslag: 1 - 3
Verslag: In de strijd om het brons stonden Anderlecht en Real Madrid tegenover elkaar. Beide ploegen wilden er alles aan doen om het toernooi met een zege te eindigen. Anderlecht had het beste van het spel in de openingsfase en zette Real Madrid goed onder druk. Dit leidde tot enkele grote kansen, waaronder een schot op de lat en een prachtige volley. In het tweede gedeelte van de eerste helft nemen Los Merengues langzaamaan de controle over de wedstrijd over, zonder kansen te creeeren. De ruststand was derhalve 0-0.

In de tweede helft bleef Real Madrid de bovenliggende partij al kwam Anderlecht er wel een aantal keer gevaarlijk uit. Na een kleine tien minuten scoorde Silva Rocha een door hemzelf opgezette aanval. Niet veel later kwamen de Madrilenen zelfs op 2-0 door een goal van Salto Sanchez. Een ongelukkig eigen doelpunt van de Spaanse keeper bracht de spanning nog even terug in de wedstrijd, maar op slag van het eindsignaal scoorde Merchan De Antonio nog de 3-1. Real Madrid eindigt dus ook dit jaar op het podium en wel op de derde plaats.

The battle for the bronze medal was played by Anderlecht and Real Madrid. Both teams desperately wanting to finish the tournament with a win. Anderlecht was the better team early on in the match, pressuring Real Madrid. This lead to a couple of big chances, including a shot on the crossbar and a beautiful volley. The second part of the first half saw Real Madrid taking control of the match, without creating chances. Half time score 0-0.

In the second half Los Merengues remained the better side, although Anderlecht had a few chances. After ten minutes Silva Rocha rounded of an attack he set up himself, five minutes later followed by a beautiful goal from Salto Sanchez. Anderlecht managed to get one back via an unlucky own goal from the Spanish goalie. In the final moments of the game Merchan De Antonio put the final score on the board 3-1. With this score, last years winners Real Madrid finished third and Anderlecht finished fourth.