Wedstrijd: sc Heerenveen - AZ
Datum: 16-08-2014
Tijd: 15:00 tot 16:10
Uitslag: 0 - 3
Verslag: AZ en Heerenveen waren in de eerste helft aan elkaar gewaagd, beiden leken er niet van overtuigd dat een plek in de kruis-finales op het spel stond. Enkele kleine kansen over en weer waren het resultaat van een matige eerste helft.

In de tweede helft was het echter AZ dat stormachtig begon en daarom ook al snel de score opent via Breij.
Heerenveen leek even de kluts kwijt want het was AZ dat kans op kans kreeg en het was Hopman die AZ op 2-0 bracht. Nog geen minuut later is het al weer 3-0 voor AZ via Doodeman.

Met deze tussenstand is AZ geplaatst voor de kruis-finales, maar al snel scoort Real Madrid op het andere veld nog een doelpunt en moet AZ ook nog een keer scoren. Ze krijgen nog verschillende kansen maar weten deze niet te benutten, de eindstand blijft 0-3.