Wedstrijd: Real Madrid - AZ
Datum: 16-08-2014
Tijd: 12:20 tot 13:30
Uitslag: 1 - 1
Verslag: In een energieke wedstrijd tussen AZ en Real Madrid werd er voor rust niet gescoord. AZ was het gevaarlijkst en kreeg enkele kansen. Real Madrid kon daar weinig tegenover stellen.

Na rust was het AZ dat veel druk begon te zetten om de Madrileense defensie en hierdoor kregen ze verschillende kansen. De Real doelman stond een aantal keer in de weg, maar het was uiteindelijk Vaarnold die knap raak schoot. 1-0. Even later kreeg AZ de kans om op 2-0 te komen toen Dooderman onderuit werd gehaald in het strafschop-gebied. Vaarnold mist de toegekende strafschop echter. Het spel golft op en neer.
Het is uiteindelijk Rivera Hernández die de gelijkmaker maakt uit één van de kansen die ze krijgen.

Na deze gelijkmaker wordt er niet meer gescoord en zo blijft de stand 1-1.