Wedstrijd: RSC Anderlecht - Liverpool FC
Datum: 17-08-2014
Tijd: 11:00 tot 12:10
Uitslag: 1 - 1
Penalty's: 3 - 5
Verslag: Liverpool en Anderlecht zochten direct vanaf het begin van de wedstrijd naar hun snelle aanvallers. Liverpool-aanvaller Wilson werd tijdens een van deze uitvallen onreglementair gestuit door de doelman van Anderlecht. De toegekende strafschop werd echter uitstekend gestopt door diezelfde doelman. Anderlecht kwam kort na de strafschop echter op een 1-0 voorsprong door een schot van Matthys. Gedurende de eerste helft ontspon zich een boeiende wedstrijd waarbij vooral de snelheid van de aanvallers werd gebruikt. De ruststand bleef echter 1-0.

In de tweede helft probeerde Liverpool de achterstand weg te werken, maar stuitte vooral op de goed georganiseerde defensie van Anderlecht. Halverwege de tweede helft werd een doelpunt van Liverpool afgekeurd vanwege het hinderlijk buitenspel lopen voor de keeper van een andere Liverpool speler. Anderlecht was echter de gevaarlijkste ploeg met enkele uitvallen. Vlak voor tijd was het echter een lange bal die door Cleary tegen het net werd gewerkt met zijn hoofd: 1-1!

Strafschoppen zullen moeten bepalen wie de finalist gaat worden en uiteindelijk is het Bourard die mist voor Anderlecht en daardoor plaatst Liverpool zich voor de finale.