Nieuws

Individuele prijzen 64e editie Otten Cup

Individuele prijzen 64e editie Otten Cup De hoofdprijs, de Otten Cup, ging naar Borussia Mönchengladbach, maar de andere finalist verovert maar liefst drie van de vier individuele prijzen.

Borussia Mönchengladbach wint de 64e Otten Cup

Borussia Mönchengladbach wint de 64e Otten Cup Borussia Mönchengladbach heeft voor de tweede keer in de historie het toernooi om de Otten Cup gewonnen. In de finale werd RSC Anderlecht na strafschoppen verslagen, de stand na de reguliere speeltijd was 1-1. De Duitsers volgen daarmee gastheer PSV op, dat de laatste editie nog wist te winnen.

PSV A1 wordt zesde op eigen Otten Cup-toernooi

PSV A1 wordt zesde op eigen Otten Cup-toernooi PSV A1 is zesde geëindigd op het 64e toenooi om de Otten Cup. De ploeg van coach Henk Fräser verloor in het duel om de 5de/6de plaats van Sparta Rotterdam met 2-3. Vorig seizoen wist PSV A1 het toernooi nog winnend af te sluiten. De finale gaat dit jaar tussen RSC Anderecht en Borussia Mönchengladbach.

"Gelijkspel tegen Duitsers is een grote teleurstelling"

Hoewel de teleurstelling groot is in het PSV-kamp, stelden we na de laatste poulewedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach enkele vragen aan PSV's keeper Benjamin van Leer.

Dag 2: Kruisfinalisten bekend

Dag 2: Kruisfinalisten bekend De vier kruisfinalisten zijn bekend. Vanuit poule A hebben FC Twente en Anderlecht zicht geplaatst. Zij treden aan tegen respectievelijk Borussia Mönchengladbach en Ajax.

PSV uitgeschakeld voor kruisfinales

PSV uitgeschakeld voor kruisfinales PSV is op de eigen Otten Cup uitgeschakeld voor de kruisfinales. Na het verlies tegen Ajax, moest PSV winnen van Borussia Mönchengladbach. In het laatste pouleduel kwam PSV helaas niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

PSV verliest met een man minder

PSV verliest met een man minder PSV is er helaas niet in geslaagd om de tweede wedstrijd tegen Ajax in winst om te zetten. Door een tweede gele, dus rode, kaart voor Memphis Depay speelt PSV het grootste deel van de wedstrijd met een man minder. Ajax profiteert hiervan en wint met 2-0.

"Hoop te winnen met zo mooi mogelijk voetbal"

Direct na de gewonnen wedstrijd van PSV tegen Tottenham Hotspur FC spraken we met aanvoerder Maikel Verkoelen.

Dag 1: Snelle doelpunten brengen overwinning

Dag 1: Snelle doelpunten brengen overwinning Tijdens de eerste dag van de Otten Cup hebben snelle doelpunten de aanleiding gegeven tot overwinningen. Al in de eerste wedstrijd werd de toon gezet door binnen de minuut te scoren.

PSV start met winst

PSV start met winst PSV heeft het eerste duel van het toernooi om de Otten Cup met 2-0 gewonnen. Door doelpunten van Djordjevic en Maria heeft PSV een prima uitgangspositie om naar de volgende ronde door te gaan.

Vooruitblik Henk Fräser op Otten Cup

Vooruitblik Henk Fräser op Otten Cup Op De Herdgang begint vanavond de Otten Cup, het jaarlijkse A1-toernooi van PSV. Coach Henk Fräser kijkt vooruit naar het evenement, dat vorig jaar nog werd gewonnen door gastheer PSV. “De grootste vraag voor ons is of we al een team zijn. We hebben een aantal grote talenten en zijn voor mijn gevoel nog iets meer in balans dan vorig jaar.”

Programma Otten Cup 2010

Programma Otten Cup 2010 Alweer voor de 64e keer wordt de Otten Cup gehouden. Tottenham Hotspur is een van de aanwezige topclubs op 6, 7 en 8 augustus op De Herdgang. PSV A1 staat dit jaar onder leiding van Henk Fräser, die zijn contract onlangs met drie jaar verlengde en dit seizoen de overstap maakte van PSV B1. In totaal doen er acht ploegen mee aan het toernooi.
Nederlands English