Datum: 08-08-2010
Tijd: 12:20 tot 13:30
Uitslag: 2 - 3
Verslag:
Titelverdediger PSV en Sparta Rotterdam stonden tegen over elkaar in de finale om de 5e en 6e plaats. Beide ploegen werden derde in hun poule met respectievelijk vier en drie punten. PSV begint de wedstrijd met een sterk gewijzigde opstelling ten opzichte van de eerdere duels.

Na een minuut of tien spelen komt Sparta op een 1-0 voorsprong. Oepkes raakt de bal met de hand wat bestraft wordt met een strafschop. Richting het einde van de eerste helft komt PSV langszij. Locadia is de doelpuntenmaker voor PSV. Enkele minuten later, op slag van rust, komt Sparta echter opnieuw op voorsprong. Anthony van den Hurk kopt een vrije trap van de Rotterdammers in eigen doel.

In de tweede helft komt PSV opnieuw op gelijke hoogte met Sparta. Een steekpass van Van den Hurk wordt hard binnengeschoten door opnieuw Locadia. Niet veel later is PSV dichtbij een voorsprong, maar de lat voorkomt dat Locadia zijn derde treffer maakt. Daarna barst het noodweer letterlijk los. In de stromende regen komt Sparta voor de derde keer op voorsprong. Enkele minuten na de Rotterdamse treffer wordt Peter van Ooijen met een directe rode kaart van het veld gestuurd en is de wedstrijd gespeeld. Er wordt niet meer gescoord en Sparta wint dus met 3-2 van gastheer en titelverdediger PSV.