Programma Otten Cup 2010

Alweer voor de 64e keer wordt de Otten Cup gehouden. Tottenham Hotspur is een van de aanwezige topclubs op 6, 7 en 8 augustus op De Herdgang. PSV A1 staat dit jaar onder leiding van Henk Fräser, die zijn contract onlangs met drie jaar verlengde en dit seizoen de overstap maakte van PSV B1. In totaal doen er acht ploegen mee aan het toernooi.

Ook RSC Anderlecht aanwezig
De acht ploegen, die dit jaar aan het toernooi deelnemen, zijn in twee poules ingedeeld. De elftallen spelen een halve competitie in hun poule. In poule A spelen de teams van Sparta Rotterdam, Pao de Açúcar , Voetbalacademie FC Twente en RSC Anderlecht. In poule B zijn ondergebracht de elftallen van AFC Ajax,VfL Borussia Mönchengladbach, Tottenham Hotspur FC en PSV.

Programma
De poulewedstrijden worden op vrijdagavond 6 en zaterdag 7 augustus gespeeld. De eerste wedstrijd is die tussen Sparta Rotterdam en Pão de Açúcar en begint om 15.00 uur. PSV speelt zijn eerste wedstrijd om 19.00 uur tegen Tottenham Hotspur. Zondagochtend 8 augustus worden de kruisfinales gespeeld tussen de ploegen die als nummer één en twee in de poules zijn geëindigd. De finalewedstrijden worden zondagmiddag gespeeld. De toegang tot het PSV toernooi om de Otten Cup is op alle dagen gratis. Via de officiële website www.ottencup.nl blijf je tijdens het toernooi up-to-date met een live-verslag en veel foto’s.

Dit bericht is gepubliceerd op vrijdag 9 juli 2010 om 16:23 uur

Nederlands English