Nieuws

Individuele prijzen 65e editie Otten Cup

Individuele prijzen 65e editie Otten Cup Ook dit jaar heeft de Supportersvereniging van PSV weer individuele prijzen beschikbaar gesteld voor de beste doelman, verdediger, middenvelder en aanvaller.

Barcelona wint 65e Otten Cup!

Barcelona wint 65e Otten Cup! Barcelona is de winnaar geworden van de 65e editie van het toernooi om de Otten Cup. In een bloedstollende finale werd PSV verslagen met 0-1.

Interview Jürgen Locadia: "Fijn om je doelpunten mee te kunnen pakken"

Interview Jürgen Locadia: Na afloop van de finale interviewden we PSV-spits Jürgen Locadia. Met zes doelpunten is hij topscoorder van het toernooi geworden.

Eindresultaten van de 65e Otten Cup

Eindresultaten van de 65e Otten Cup De laatste dag van de Otten Cup begon met de kruisfinales. Hierna werd de eindrangschikking bepaald. Lees hier een kort overzicht van de laatste dag.

Finale: PSV - Barcelona!

Finale: PSV - Barcelona! De finale van de 65e editie van de Otten Cup zal gaan tussen PSV en FC Barcelona. PSV versloeg Ajax in een sterke wedstrijd met 2-0 door doelpunten van Locadia en Alberto Antonio (Geraldo). Barcelona kwam sterk terug tegen titelhouder Borussia Mönchengladbach. Na een 1-0 achterstand versloegen zij uiteindelijk de Duitsers met 3-1.

PSV naar halve finale Otten Cup

PSV naar halve finale Otten Cup PSV gaat als groepswinnaar naar de kruisfinales. In de derde wedstrijd werd FC Barcelona met maar liefst 5-1 verslagen. Jurgen Locadia scoorde weer twee doelpunten, de overige treffers kwamen op naam van Marcel Ritzmaier, Memphis Depay en Elvio van Overbeek.

Genieten van topvoetbal op tweede dag Otten Cup

Genieten van topvoetbal op tweede dag Otten Cup Het was genieten van topvoetbal op deze tweede dag van de 65e editie van de Otten Cup met hoogstaand positiespel en prachtige doelpunten van de deelnemers. Ajax en Borussia Mönchengladbach plaatsten zich in poule A voor de halve finale. PSV bekroonde de dag met een fantastische wedstrijd tegen Barcelona.

Interview Ritzmaier en Brenet: "Echt mooi om mee te maken!"

Interview Ritzmaier en Brenet: Na afloop van de tweede dag van de Otten Cup interviewden we Marcel Ritzmaier en Joshua Brenet. We vroegen ze naar het verloop van het toernooi tot nu toe, en naar hun verwachtingen van morgen.

PSV wint tweede duel; 3-1 zege op Sparta

PSV wint tweede duel; 3-1 zege op Sparta PSV A1 is de tweede dag van het toernooi om de Otten Cup begonnen met een goede overwinning op Sparta Rotterdam. Op De Herdgang werd het 3-1 door doelpunten van Alberto Antonio (Geraldo), Moussa Sanoh en Jürgen Locadia. Voor Locadia alweer zijn derde treffer dit toernooi.

PSV start met gelijkspel

PSV start met gelijkspel De A1 van PSV is het toernooi om de Otten Cup begonnen met een gelijkspel. Tegen de leeftijdsgenoten van RSC Anderlecht werd het 2-2. Jürgen Locadia scoorde twee keer voor het team van coach Raymond Libregts.

Dagoverzicht: Prachtige doelpunten op dag 1

Dagoverzicht: Prachtige doelpunten op dag 1 De Otten Cup is vrijdagmiddag van start gegaan met de eerste poulewedstrijden. Op een zonnige en warme Herdgang werden vier doelpuntrijke duels afgewerkt. FC Barcelona was de enige ploeg die winnend het veld verliet. De andere drie wedstrijden eindigden allen in een 2-2 gelijkspel.

Jorrit Hendrix: "Ik had liever gewoon de 3 punten gepakt"

Jorrit Hendrix: Na afloop van de eerste wedstrijd van PSV interviewden we Jorrit Hendrix, een van de jongste spelers van PSV A1 dit toernooi.

‘Geniet maar van de Otten Cup, zoiets hebben wij nu niet meer’

‘Geniet maar van de Otten Cup, zoiets hebben wij nu niet meer’ De Otten Cup is al sinds jaar en dag een fenomeen in het Eindhovense jeugdvoetbal. Género Zeefuik deed in 2006 en 2007 mee met het A-jeugdteam van PSV. Nieuweling Georginio Wijnaldum stond met Feyenoord in 2007 nog tegenover Zeefuik en zijn ploeggenoten in de halve finale. Tegenwoordig zitten beide jonkies bij het eerste elftal van de Eindhovenaren.

Programma jubileumeditie Otten Cup bekend

Programma jubileumeditie Otten Cup bekend De deelnemers en het programma van de 65e editie van het PSV Jeugdtoernooi om de Otten Cup zijn bekend. Deelnemende teams aan de jubileumeditie van het prestigieuze jeugdtoernooi zijn onder meer Ajax, FC Barcelona, FC Twente, Sunderland en RSC Anderlecht. Lees er hier meer over!
Nederlands English