PSV - FC Barcelona

Wedstrijd: PSV - FC Barcelona
Datum: 07-08-2011
Tijd: 15:00 tot 16:10
Uitslag: 0 - 1
Verslag: FC Barcelona is de winnaar geworden van de 65ste editie van het toernooi om de Otten Cup. In de finale versloegen zij PSV met 0-1.

PSV begon nerveus aan de wedstrijd waar opnieuw vele toeschouwers op af waren gekomen. Brenet moet na een kleine 10 minuten ingrijpen om te voorkomen dat de Catalanen op voorsprong komen. Hierna krijgt PSV ook een goede mogelijkheid. Een mooie voorzet van Elvio van Overbeek wordt door Jürgen Locadia op doelman Bañuz Anton gekopt. PSV komt wat beter in het spel, maar het is Barcelona dat de score opent. Uit een mooie aanval is het spits Moreno Lopera die raak schiet; 0-1.

Na de rust lijken de krachten bij PSV weg te vloeien. Het spel wordt slordiger en er zijn veel fouten in de passing. Barcelona komt bijna op een 0-2 voorsprong. Het is echter wederom Brenet die dit voorkomt door de bal van de doellijn weg te halen.

PSV probeert nog om de gelijkmaker op het bord te krijgen, keeper Bertrams gaat zelfs nog mee naar voren, maar echt grote kansen worden niet meer gecreëerd.

Barcelona behoudt de 0-1 voorsprong en is daarmee de winnaar geworden van de 65e editie om de Otten Cup.
Doelpunten:
1x Alexandre Moreno Lopera FC Barcelona
Gele Kaarten:
Patricio Gabarron Gil FC Barcelona
Carlos Julio Martinez Riva FC Barcelona
Menno Koch PSV
Foto's: Fotoverslag van PSV - FC Barcelona
Fotoverslag van Prijsuitreiking
Nederlands English