Wedstrijd: PSV - Sparta Rotterdam
Datum: 06-08-2011
Tijd: 12:20 tot 13:30
Uitslag: 3 - 1
Verslag: PSV heeft de tweede wedstrijd om de Otten Cup gewonnen. Sparta Rotterdam werd met 3-1 verslagen.

PSV begon met een sterk gewijzigde opstelling aan de wedstrijd. 7 andere spelers mochten hun opwachting maken. Desondanks startte PSV sterk. Een mooie aanval via Horsten en Depay wordt door Alberto Antonio bekroond; 1-0. Na ruim 10 minuten spelen verdubbeld PSV de score. Mohamed Rayhi verovert de bal en geeft hem mee aan Moussa Sanoh. Hij aarzelt niet en haalt uit. Zijn schot verdwijnt in de verre onderhoek.

Hierna komt Sparta wat meer in het spel, tot grote kansen leidt dit in de eerste helft niet.

Jürgen Locadia laat in de tweede helft zien een neusje voor de goal te hebben. Amper 5 minuten staat hij in het veld als hij de bal controleert met de borst en hard binnen jaagt. Hier ging een mooie aanval via Hendrix en Sanoh aan vooraf. PSV komt bijna ook nog op 4-0, maar de kopbal van aanvoerder Menno Koch belandt op de lat. In de rebound profiteert Spartaan Van der Sande van de geboden ruimte; 3-1. Sparta kan hierna echter niet verder aandringen, PSV hoeft niet meer en 3-1 is dan ook de terechte uitslag.

PSV zal in de laatste poulewedstrijd nog vol aan de bak moeten om de kruisfinales te behalen. FC Barcelona is dan de tegenstander.