Supportersvereniging PSV

Sponsor van het jaarlijkse toernooi om de Otten Cup

Historie
Met bijna 14.000 leden hoort de Supportersvereniging PSV tot één van de grootste verenigingen van Nederland. De Supportersvereniging werd opgericht op 1 augustus 1920 en is daarmee de oudste supportersvereniging van Nederland.

Activiteiten
De Supportersvereniging PSV is er in het belang van de echte fan van PSV. De vereniging richt zich op de ondersteuning van PSV als Twaalfde Man. Eén van de manieren waarop zij dit doet is het organiseren van reizen naar uitwedstrijden van PSV. Leden betalen voor deze reizen een extra lage prijs.

Daarnaast organiseert de Supportersvereniging PSV diverse andere activiteiten, zoals het jaarlijkse succesvolle PSV Supportersfeest, waarbij regelmatig ook spelers aanwezig zijn. Maandelijks ontvangen de leden het blad “De PSV Supporter” gratis in de bus.

Natuurlijk is de Supportersvereniging ook actief in de verkoop van PSV-attributen. Want echte PSV-supporters bekennen graag kleur! PSV-artikelen zijn verkrijgbaar in de fraaie Supporterswinkel in de Zuidoost hoek van het Philips Stadion (ingang 11), op de Coen Dillen Promenade van de hoofdtribune en in de verkoopwagen onder de Zuidwest tribune. Leden ontvangen 10% korting op bijna al hun aankopen in de Supporterswinkel. Ook online wordt er merchandise verkocht via www.supporterswinkelpsv.nl of www.fanshoppsv.nl. Ook hier ontvangen leden een korting van 10%. Naast deze korting hebben partners regelmatig leuke aanbiedingen voor leden.

Voor de organisatie van verenigingsactiviteiten, heeft de Supportersvereniging PSV de beschikking over een eigen Supportershome. Het Supportershome ligt aan de noordzijde van het Philips Stadion (Mathildelaan, ingang 26) en is te bereiken via een eigen ingang en (tijdens wedstrijden) via de Noordtribune. Iedereen, lid of geen lid, is van harte welkom om bij wedstrijden een bezoek te brengen aan het Supportershome. Na afloop van thuiswedstrijden brengen doorgaans twee spelers en bezoek aan het home en gaan graag met supporters op de foto of delen handtekeningen uit.

Ottentoernooi
De Supportersvereniging PSV heeft ook dit jaar weer een belangrijk aandeel bij het toernooi. Traditioneel adopteerde het een compleet elftal. Maar omdat sinds enige jaren alle spelers en begeleiders in een hotel worden ondergebracht is de vorm van de bijdrage aan het toernooi aangepast. Het bestuur heeft besloten om het toernooi ook dit jaar weer financieel te ondersteunen. Daarnaast stelt men ook weer persoonlijke prijzen beschikbaar voor de beste doelverdediger, de beste verdediger, de beste middenvelder en de beste aanvaller van het toernooi.

Nog geen lid? Ga na www.supver-psv.nl en meldt je online aan of kom langs in onze Supporterswinkel!

Nederlands English