Nieuws

Barcelona winnaar Otten Cup 2012

Barcelona winnaar Otten Cup 2012 Barcelona heeft de Otten Cup 2012 gewonnen. De Catalanen prolongeerden hiermee hun titel van vorig jaar. In de finale werd RSC Anderlecht met 1-0 verslagen.

"De derde plek is toch altijd nog veel beter dan de vierde plek"

Na de laatste wedstrijd van PSV spraken we met PSV-aanvoerder Menno Koch over het verloop van het toernooi. Hoe kijkt hij terug op de Otten Cup waarin hij uiteindelijk tot verdediger van het toernooi werd gekozen?

PSV derde op eigen toernooi na overwinning op AZ

PSV derde op eigen toernooi na overwinning op AZ PSV heeft de derde plek veroverd in de strijd om de Otten Cup 2012. Nadat AZ tijdens de groepsfase nog met 1-0 won van PSV, waren het nu de Eindhovenaren die met 1-0 van de Alkmaarders wonnen. Clint Leemans maakt de enige treffer van de wedstrijd.

Halve finalisten bekend

Halve finalisten bekend Dag twee van de Otten Cup 2012 zit erop, de halve finalisten zijn bekend. De eerste halve finale gaat tussen PSV en RSC Anderlecht. In de tweede halve finale staan AZ en FC Barcelona tegenover elkaar.

"Ik ga er maar gewoon staan en laat het maar op me af komen"

Na een zinderend slot scoort doelman Jesse Bertrams de gelijkmaker, waardoor PSV door gaat naar de halve finale. Uiteraard spraken wij met de trefzekere doelman.

Bertrams kopt PSV naar halve finales

Bertrams kopt PSV naar halve finales Na een ultieme ontsnapping tegen Zenit St. Petersburg heeft PSV A1 zich geplaatst voor de halve finales van de Otten Cup. Nadat PSV met 1-0 had verloren van AZ moest het team van Phillip Cocu winnen van Zenit of gelijkspelen; Kopenhagen mocht niet ruim winnen.

"Tegen Zenit moeten we laten zien dat we de halve finale waard zijn"

Na de verloren wedstrijd tegen AZ interviewden we Thomas Horsten. Wat vond hij van de teleurstellend verlopen wedstrijd tegen de Alkmaarders?

AZ te sterk voor PSV

AZ te sterk voor PSV PSV heeft de goede start van gisteren geen vervolg kunnen geven. AZ was met 1-0 te sterk voor de Eindhovense ploeg. Omdat FC Kopenhagen en Zenit Sint-Petersburg niet verder kwamen dan een 1-1 gelijkspel heeft PSV nog steeds een goed uitzicht op de kruisfinales.

Goede zaken voor PSV en Anderlecht

Goede zaken voor PSV en Anderlecht PSV en Anderlecht hebben goede zaken gedaan op de eerste dag van de 66e editie van de Otten Cup. Beide ploegen gaan aan kop in hun poule door een overwinning in de eerste wedstrijd. Ook AZ doet het goed, zij versloegen FC Zenit St. Petersburg met 2-0.

"Als de trainer iets vertelt, dan weet je dat het goed is"

Aanvoerder Menno Koch maakt een stormachtige ontwikkeling door. Hij trainde al regelmatig mee met de selectie van Dick Advocaat en is nu de leider in het veld bij PSV A1. Hoe kijkt hij terug op de openingswedstrijd en het verdere verloop van de Otten Cup?

Uitstekende start PSV A1

Uitstekende start PSV A1 PSV is de Otten Cup goed begonnen. Het Deense FC Kopenhagen werd met 0-3 verslagen. Al voor rust had PSV een comfortabele 2-0 voorsprong door doelpunten van Soomer en Geraldo.

Flits Otten Cup online

Flits Otten Cup online Het internationale jeugdtoernooi PSV Otten Cup 2012 gaat vanmiddag om 15.00 uur van start met de wedstrijd FC Kopenhagen - PSV. Het sport- en trainingscomplex De Herdgang staat dit weekeinde weer bol van jeugdig talent met deelname van internationale topclubs als FC Barcelona FC Zenit St. Petersburg.

Sterk deelnemersveld Otten Cup 2012

Sterk deelnemersveld Otten Cup 2012 Het 66e PSV Jeugdtoernooi om de Otten Cup (3-5 augustus) kent dit jaar een sterk deelnemersveld, onder meer opnieuw met titelverdediger FC Barcelona. Naast gastheer PSV zullen de hoogste jeugdteams van Ajax, Anderlecht, Zenit St. Petersburg, FC Kopenhagen, AZ en FC Twente deelnemen aan het jaarlijkse toernooi op De Herdgang.
Nederlands English