Live!

Op deze pagina kunt u op 3, 4 en 5 augustus de 66e editie van de Otten Cup live volgen! Door middel van textuele berichten weet u direct wat er gebeurt op het toernooi.

Zondag 5 augustus 2012
22:16Bekijk nu de foto's van Prijsuitreiking
21:57Bekijk nu de foto's van Finale: RSC Anderlecht - FC Barcelona
17:02Barcelona winnaar Otten Cup 2012
16:52"De derde plek is toch altijd nog veel beter dan de vierde plek"
16:47PSV derde op eigen toernooi na overwinning op AZ
16:42Bekijk nu de foto's van PSV - AZ
16:42Bekijk nu de foto's van FC Twente - FC Zenit Sint-Petersburg
16:41Bekijk nu de foto's van FC Kopenhagen - AFC Ajax
16:41Bekijk nu de foto's van FC Barcelona - AZ
16:40Bekijk nu de foto's van PSV - RSC Anderlecht
16:19FC Barcelona heeft zojuist met 1-0 van Anderlecht gewonnen en wint daarmee voor de tweede maal op rij het PSV-jeugdtoernooi om de Otten Cup
16:17De penaltyreeks van PSV - RSC Anderlecht is geëindigd in 3-4
11:54PSV gaat een dubbele wissel doorvoeren. Sanoh en Mahmoed komen in het veld voor Bakkali en Noor.
11:53Goede voorzet van Bakkali, Koch kopt op goal, maar de Anderlecht-doelman redt.
11:491-1 bij PSV-Anderlecht. Kabasele geeft de bal hard voor en de bal gaat ongelukkig via Koch langs Bertrams.
11:45Noor geeft een mooie pass in de diepte op Soomer die zijn tegenstander voorbij speelt. Hij legt de bal terug en Alberto Antonio rond beheerst af.
11:441-0 voor PSV!
11:43Eerste kleine mogelijkheid van de tweede helft. Een schotje van Vloet gaat naast het doel.
11:38De tweede helft gaat van start. Geen wissels aan PSV-zijde.
11:34Bij Barcelona tegen AZ is het halverwege 2-0 voor de Catalanen.
11:320-0 met rust. Een aantal mogelijkheden in de beginfase voor PSV, later kwam de wedstrijd meer in evenwicht. Geen grote kansen voor beide doelen.
11:31AZ dringt meer aan, maar de Barcelona-doelman keept een goede wedstrijd. Bij PSV en Anderlecht blijven de grote kansen uit.
11:21En Barcelona heeft voor de tweede maal het net gevonden: 2-0. PSV en Anderlecht nog steeds in evenwicht.
11:18Barcelona is op een 1-0 voorsprong gekomen tegen AZ.
11:15Wedstrijd komt meer in evenwicht, Anderlecht laat zich wat meer gelden.
11:09Weer een kans. Uit een goede aanval via Bakkali en Soomer belandt de bal voor de voeten van Horsten. Zijn schot gaat echter over.
11:08Eerste serieuze doelpoging van PSV. Bakkali schiet, maar zijn poging gaat een meter over.
11:06PSV heeft de bal in de openingsfase. Anderlecht zakt wat in en gokt op een snelle omschakeling.
11:03En de wedstrijd is onderweg!
10:58De opstelling van PSV voor deze wedstrijd: Bertrams, Brenet, Koch, Bazoer, Soomer, Horsten, v. Overbeek, Noor, Antonio, Vloet, Bakkali.
10:55De halve finales gaan zo beginnen. PSV speelt tegen Anderlecht en Barcelona speelt tegen AZ.
10:51Welkom bij de finale dag van de 66e Otten Cup! Zometeen de halve finales tussen PSV en Anderlecht (hoofdveld) en AZ en Barcelona (veld 1).

Zaterdag 4 augustus 2012
16:44Halve finalisten bekend
16:33Bekijk nu de foto's van RSC Anderlecht - FC Barcelona
16:25Bekijk nu de foto's van AFC Ajax - FC Twente
16:20De uitslag van RSC Anderlecht - FC Barcelona is 1-1
16:19Net voor tijd scoort Barcelona nog de 1-1 tegen Anderlecht.
16:18De uitslag van AFC Ajax - FC Twente is 2-2
16:16Bekijk nu de foto's van AZ - FC Kopenhagen
16:04Bekijk nu de foto's van FC Zenit Sint-Petersburg - PSV
15:54"Ik ga er maar gewoon staan en laat het maar op me af komen"
15:40Bertrams kopt PSV naar halve finales
14:59De uitslag van FC Zenit Sint-Petersburg - PSV is 1-1
14:57En het is afgelopen bij PSV-Zenit: een 1-1 uit het vuur gesleept in de laatste minuut.
14:56Bakkali was de man van de assist.
14:56Het is nota bene keeper Bertrams die de bal snoeihard achter de Zenit-doelman kopt.
14:561-1 bij PSV-Zenit!
14:55En het lukt!
14:54Laatste kans voor PSV. Een vrije trap op de helft van Zenit. Iedereen, incl. Bertrams gaat mee.
14:53De uitslag van AZ - FC Kopenhagen is 1-1
14:52De eindstand tussen AZ en Kopenhagen is 1-1.
14:47Bekijk nu de foto's van RSC Anderlecht - FC Twente
14:45Sanoh schiet hard, maar wederom over het doel.
14:45Wissel bij PSV. Van Overbeek verlaat het veld, in zijn plaats komt Sanoh.
14:42Nog 10 minuten te gaan in deze wedstrijd.
14:42De Russen vallen nu met bosjes; de kramp slaat toe.
14:36Weer net geen goal. Vloet kopt de bal naast uit een voorzet van Bakkali.
14:34Corner van Bakkali wordt naast het doel gekopt door Koch. Wederom een goede mogelijkheid.
14:31Voorzet Van Overbeek, Alberto Antonio kopt naast.
14:30PSV gaat wisselen. Leemans en Horsten verlaten het veld, Noor en Mahmoed zijn hun vervangers.
14:26Weer een kans PSV. Vloet schiet echter wederom over het doel.
14:24PSV dicht bij een doelpunt. Vloet kopt naast na een voorzet van Van Overbeek.
14:22Zenit trekt zich wederom terug op eigen helft en loert op een counter.
14:21De tweede helft is begonnen.
14:20Geen wissels voor PSV aan het begin van de tweede helft.
14:14PSV zal nog meer op zoek gaan naar de goal in de tweede helft. Bij deze stand volgt namelijk uitschakeling.
14:13Rust bij PSV-Zenit: 0-1. PSV is de betere ploeg, maar Zenit staat op voorsprong.
14:08PSV zet aan, maar de bal valt nog niet goed.
14:07Mooie actie van Bakkali, maar zijn schot gaat een meter over het doel.
14:04Bakkali schiet, maar de bal gaat wederom over het doel.
14:04Kans PSV. Uit een corner valt de bal voor de voeten van Brenet, maar hij schiet hard over.
14:02Bijna de 0-2, maar een Zenit-aanvaller mist de bal.
13:55Soomer wordt vervangen door Van Vlerken.
13:54Soomer gaat naar de grond, lijkt duizelig te zijn. Hij kan niet verder.
13:50Zenit zakt massaal in en gokt op de counter. Tot nu toe is die tactiek succesvol.
13:49Schot van Bakkali, de doelman van Zenit redt.
13:48Kans PSV. Alberto Antonio kopt naast op een voorzet van Van Overbeek.
13:470-1 voor Zenit. Zakarluka krijgt de bal mee en verschalkt Bertrams.
13:45Goede actie Van Overbeek, zijn schot gaat voorlangs.
13:44Hachelijk moment voor het doel van PSV. Bertrams schiet de bal tegen een aanvaller van Zenit, maar de bal gaat niet in het PSV-doel.
13:43De intenties van PSV zijn duidelijk, het zet Zenit meteen onder druk.
13:41Eerste schot van de wedstrijd komt op naam van Bakkali. Zijn schot gaat 2 meter naast.
13:41En de wedstrijd is begonnen!
13:36Opstelling van PSV tegen Zenit: Bertrams, Brenet, Koch, Hendrix, Soomer, Leemans, Horsten, Vloet, Bakkali, Alberto Antonio, Van Overbeek.
13:34De uitslag van FC Barcelona - AFC Ajax is 3-0
13:34De uitslag van RSC Anderlecht - FC Twente is 1-0
13:34De laatste poulewedstrijd van PSV gaat zometeen beginnen. Tegenstander is het Russische Zenit St. Petersburg.
13:16Bekijk nu de foto's van FC Barcelona - AFC Ajax
13:143-0 voor FC Barcelona. Ebwelle is hier met een schitterende uithaal verantwoordelijk voor.
12:59"Tegen Zenit moeten we laten zien dat we de halve finale waard zijn"
12:55Bekijk nu de foto's van PSV - AZ
12:53De ruststanden: FC Barcelona - Ajax 2-0 en Anderlecht - FC Twente 0-0
12:33AZ te sterk voor PSV
12:21Lees nu het verslag van PSV - AZ
12:12De uitslag van FC Zenit Sint-Petersburg - FC Kopenhagen is 1-1
12:11De uitslag van PSV - AZ is 0-1
12:08Dit leidt niet tot gevaar. Einde wedstrijd. PSV - AZ: 0-1.
12:08Een schot van Alberto Antonio wordt gekraakt en dit levert nog een corner op.
12:07Nog een kansje voor PSV. Olij redt het van richting veranderde schot van Alberto Antonio.
12:05Bekijk nu de foto's van FC Zenit Sint-Petersburg - FC Kopenhagen
12:03Nog een kleine 5 minuten. PSV is niet bij machte om kansen te creëren tegen een goed georganiseerd AZ.
11:56Nog een wissel. Sanoh verlaat het veld, in zijn plaats komt Van Overbeek.
11:53Nog een wissel aan PSV-kant. Mahmoed verlaat het veld, in zijn plaats komt Leemans.
11:48PSV zet aan. Ditmaal een schot van Rayhi. Ook zijn poging gaat over het doel van Olij.
11:47Noor schiet, maar zijn inzet rolt voorlangs.
11:45Drie wissels aan de kant van PSV. Vloet, Horsten en Van Vlerken verlaten het veld. Rayhi, Brenet en Noor komen in hun plaats.
11:43Kans voor PSV. Olij speelt de bal verkeerd in, waarna PSV onderschept. Vloet schiet net over.
11:39PSV begint slordig aan de tweede helft, veel onnodig balverlies.
11:36De tweede helft gaat beginnen, nog geen wissels bij PSV.
11:30De wedstrijd gaat vrij gelijkop. PSV is regelmatig slordig in balbezit, wat een aantal keer tot gevaarlijke momenten van AZ leidt.
11:29Vrij trap voor PSV net voor de rust. De bal ligt op zo'n 20 meter van keeper Olij. Mahmoed eist de bal op, maar trapt hem recht in de handen van de AZ-doelman. Hiermee is het meteen rust; 0-1.
11:26Goede pass in de diepte van Horsten, maar Alberto Antonio weet de bal niet te controleren.
11:23Bijna 0-2 voor AZ. Van Vlerken redt de bal net voor de lijn, na een inzet van Gyasi.
11:17De poging van Antonio werd nog aangeraakt en leverde PSV een corner op. Dit leidt echter niet tot nieuw doelgevaar.
11:16Bijna een doelpunt voor PSV. Alberto Antonio neemt een voorzet van Bakkali goed aan, kapt zich vrij maar schiet net voorlangs.
11:14Grote kans voor Spierings, maar ook hij wordt teruggefloten wegens buitenspel.
11:12Kans aan de andere kant. Olij redt van dichtbij op een kopbal van Vloet.
11:10Wereldgoal van AZ. Bandeira schiet de bal vanaf 30 meter achter doelman Verstappen en zet AZ daarmee op een 0-1 voorsprong.
11:09Bakkali zet Alberto Antonio alleen voor doelman Olij van AZ, maar wordt afgefloten wegens buitenspel.
11:06Eerste kans voor PSV. Vloet kopt naast na een voorzet van Bakkali. AZ schoot enkele minuten eerder een vrije trap van net buiten de 16 over het doel van keeper Verstappen.
11:00En we zijn onderweg!
10:57PSV gaat dadelijk de tweede wedstrijd spelen om de Otten Cup tegen AZ. Opstelling aan PSV-zijde: Verstappen, Van Vlerken, Koch, Bazoer, Soomer, Horsten, Mahmoed, Vloet, Sanoh, Alberto Antonio, Bakkali
10:17Het is wel de verwachting dat er veel publiek zal komen naar de Herdgang, dus we adviseren iedereen zo veel mogelijk met het openbaar vervoer of de fiets te komen! Komt u toch met de auto, volg dan svp de parkeerinstructies van de stewards op.
10:16Welkom bij de tweede dag van de Otten Cup! Het is wederom een prachtige zonnige dag. En met de resterende poulewedstrijden op het programma, belooft het een geweldige voetbaldag te worden!

Vrijdag 3 augustus 2012
20:40Lees nu het verslag van AFC Ajax - RSC Anderlecht
20:39Lees nu het verslag van FC Twente - FC Barcelona
20:23Bekijk nu de foto's van AFC Ajax - RSC Anderlecht
20:18Goede zaken voor PSV en Anderlecht
20:13De uitslag van AFC Ajax - RSC Anderlecht is 1-3
20:13Het derde doelpunt werd gescoord door Alexandre de Bruyn.
19:51De Belgen dringen ontzettend aan. Een bal komt nu op de kruising.
19:492-1 voor Anderlecht na een doelpunt van Alexandre de Bruyn. Hij maakt keurig af na een steekpass die hem alleen voor de keeper zet.
19:37Sheraldo Becker is de doelpuntenmaker namens Ajax.
19:37Net voor rust scoort Ajax na dom balverlies van Anderlecht de gelijkmaker. Het is dan ook 1-1 bij rust.
19:18Het spelbeeld bij Ajax - Anderlecht is vrij evenwichtig. Het gaat wat op en neer en er is niet overduidelijk een ploeg die sterker is. Toch staan de Belgen met 0-1 voor.
19:03Seydina Diarra is de doelpuntenmaker namens Anderlecht.
19:02Het is al 1-0 voor Anderlecht, na een fout van de Amsterdamse keeper.
18:57Bekijk nu de foto's van FC Twente - FC Barcelona
18:51De uitslag van FC Twente - FC Barcelona is 1-1
18:23Direct in de tweede helft al een grote kans voor FC Twente. Edilson Jose Coelho ziet zijn schot op de paal afketsen.
18:13Het is rust bij FC Twente tegen FC Barcelona. Stand is 1-1.
18:04FC Twente komt weer op gelijke hoogte met FC Barcelona door een benutte strafschop van Janik Jesgarzewski.
17:51FC Barcelona komt op voorsprong tegen FC Twente. Doelpuntenmaker is Sandro Ramirez Castillo.
17:33Lees nu het verslag van AZ - FC Zenit Sint-Petersburg
17:29Bekijk nu de foto's van AZ - FC Zenit Sint-Petersburg
17:26De uitslag van AZ - FC Zenit Sint-Petersburg is 2-0
17:152-0 voor AZ!
17:08"Als de trainer iets vertelt, dan weet je dat het goed is"
16:55Bekijk nu de foto's van FC Kopenhagen - PSV
16:49Raymond Gyasi scoort op slag van rust de 1-0 voor AZ tegen FC Zenit St. Petersburg.
16:42De tussenstand bij AZ - FC Zenit St. Petersburg is nog steeds 0-0.
16:29Uitstekende start PSV A1
16:21Lees nu het verslag van FC Kopenhagen - PSV
16:14De uitslag van FC Kopenhagen - PSV is 0-3
16:07Einde wedstrijd. PSV verslaat FC Kopenhagen met 3-0.
16:06PSV gaat meteen nogmaals wisselen. Horsten verlaat het veld, in zijn plaats komt Leemans.
16:06Doelpunt PSV! Een mooie diepe bal van Horsten op Rayhi. Rayhi krijgt de bal via Alberto Antonio en de kluts voor zijn voeten en schiet raak; 3-0.
16:03Kans voor PSV. Van Overbeek schiet echter op de paal.
16:01Grote kans voor Kopenhagen. Verstappen redt echter op een inzet van Højer.
15:54Nog een wissel aan de zijde van PSV. Sanoh komt in het veld voor Bakkali.
15:51Verder zijn er weinig bijzonderheden tot nu toe in de tweede helft. Het spel golft wat op en neer, maar dit leidt niet tot grote kansen.
15:47Kopenhagen heeft zojuist drie keer gewisseld, PSV gaat nu twee wissels doorvoeren. Mahmoed en Vloet verlaten het veld, zij worden vervangen door Rayhi en Noor.
15:43Højer komt te laat, Brenet is het slachtoffer. Deze charge levert Højer een gele kaart op.
15:40Nu een kans aan de andere kant. Larsen schiet echter wederom net voorlangs.
15:40Goede aanval PSV, Vaporakis weet de inzet van Alberto Antonio echter te keren.
15:37De tweede helft is zojuist begonnen, geen wissels aan PSV-zijde.
15:31Rust bij PSV-Kopenhagen. PSV leidt met 2-0.
15:26Kans voor Kopenhagen. Larsen schiet de bal achter net voorlangs.
15:25PSV blijft de betere ploeg, Kopenhagen weet nauwelijks gevaarlijk te worden.
15:182-0 PSV. Alberto Antonio komt oog in oog met de keeper en maakt behendig af.
15:13Doelpunt voor PSV. Linksback Soomer komt mee naar voren en krijgt de bal in de diepte. Hij lobt de bal mooi over doelman Vaporakis; 1-0.
15:06Kans voor Kopenhagen. Verstappen weet de bal tot corner te verwerken.
15:02Eerste kans van de wedstrijd. Rai Vloet schiet vanaf een meter of 20 op goal, de keeper weet de bal net over de lat te tikken.
15:01De wedstrijd is begonnen!
14:56De eerste wedstrijd van de Otten Cup tussen PSV en Kopenhagen gaat zo beginnen. Opstelling van PSV: Verstappen, Brenet, Koch, Hendrix, Soomer, Horsten, van Overbeek, Mahmoed, Alberto Antonio, Vloet, Bakkali.
14:34Inmiddels zijn de teams van PSV en FC Kopenhagen begonnen met de warming-up. Over een klein half uur is de aftrap van de eerste wedstrijd!
12:56Flits Otten Cup online
12:44Welkom bij de 66e editie van het toernooi om de Otten Cup! Het is prachtig voetbalweer, en over iets meer dan 2 uur barst het toernooi los met de openingswedstrijd tussen PSV en FC Kopenhagen.