Wedstrijd: FC Kopenhagen - PSV
Datum: 03-08-2012
Tijd: 15:00 tot 16:10
Uitslag: 0 - 3
Verslag: PSV is de Otten Cup goed begonnen. Het Deense FC Kopenhagen werd met 0-3 verslagen. PSV begon fel aan de wedstrijd en dit leidde meteen tot een kans voor Rai Vloet. Zijn schot, van een meter of 20, werd echter door keeper Vaporakis gekeerd. Na ruim 10 minuten was het wel raak. De mee opgekomen Soomer lobde de bal mooi over de Deense doelman en zette PSV op een terecht 0-1 voorsprong. Vijf minuten later werd de score verdubbeld. Geraldo Alberto Antonio kwam oog in oog te staan met Vaporakis en rondde bekwaam af; 0-2. In de tweede helft werd het spel wat slordiger en grote kansen bleven dan ook uit. Net voor het eind van de wedstrijd werd de score echter toch nog opgevoerd. De ingevallen Mohamed Rayhi zorgde, na een mooie pass van Horsten, voor de 0-3. Niet lang daarna floot de scheidsrechter voor de laatste maal en was de 0-3 einduitslag een feit.