Wedstrijd: Paris Saint-Germain - Estudiantes de la Plata
Tijd: 12:20 tot 13:30
Veld: Veld 1
Uitslag: 4 - 1

Verslag

Paris Saint Germain en Estudiantes nemen het in de tweede wedstrijd op veld 1 tegen elkaar op. Beide ploegen verloren hun eerste wedstrijd en zullen dus moeten winnen. De wedstrijd wordt gekenmerkt door vele kleine overtredingen en onderbrekingen.
Estudiantes neemt al snel een voorsprong, doch PSG maakt al snel gelijk. Paris St Germain komt in de loop van de eerste helft zelfs op voorsprong door een strafschop van Virgilliu Postolachi. De ruststand is dus 2-1.

Na rust is het vooral Estudiantes dat naar de gelijkmaker zoekt maar buiten enkele kansjes niet echt een grote mogelijkheid heeft om te scoren. Aan het einde van de wedstrijd beslist Paris Saint Germain de wedstrijd en weet nog twee keer te scoren.

De eindstand van de wedstrijd Paris St Germain tegen Estudiantes is dus 4-1

Doelpunten

1'Gonzalo DesioEstudiantes de la Plata
17'Virgiliu PostolachiParis Saint-Germain
25'Virgiliu PostolachiParis Saint-Germain
55'Abdourahmane BarryParis Saint-Germain
58'Theo EpaillyParis Saint-Germain

Kaarten

1'Mauricio GuzmanEstudiantes de la Plata
22'Matías GonzalezEstudiantes de la Plata
44'Alejandro AquinoEstudiantes de la Plata
47'Omar YaisienParis Saint-Germain
51'Raphael NyaParis Saint-Germain