Wedstrijd: RSC Anderlecht - Manchester United FC
Tijd: 12:20 tot 13:30
Veld: Hoofdveld
Uitslag: 2 - 0

Verslag

In de strijd om de 5e plaats namen Anderlecht en Manchester United het tegen elkaar op. Het was Anderlecht dat in de eerste helft de leiding nam. Kiwior kopte de bal uit een hoekschop achter keeper Moutha-Sebtaoui. Beide ploegen probeerden het wel tijdens de eerste helft, maar slaagden er buiten de goal van Anderlecht om niet in om veel kansen te creëren.

In de tweede helft was het Anderlecht dat de score verdubbelde. Hierbij hadden ze wat hulp van United-doelman Thompson, die de bal losliet. Tinelli wist wel raad met dit buitenkansje en schoot de 2-0 tegen de touwen. Manchester probeerde het nog wel, maar wist geen doelpunt meer te maken. Hierdoor is Anderlecht als 5e geëindigd en Manchester United besluit het toernooi met plaats 6.

Doelpunten

6'Jakub KiwiorRSC Anderlecht
47'Loris TinelliRSC Anderlecht

Kaarten

13'Lorenzo StevensRSC Anderlecht
25'Brandon WilliamsManchester United FC