Wedstrijd: Paris Saint-Germain - RSC Anderlecht
Tijd: 15:00 tot 16:10
Veld: Veld 1
Uitslag: 3 - 1

Verslag

De winnaar tussen de wedstrijd PSG - RSC Anderlecht kon meestrijden om de eerste plaats van het toernooi. Er stond dus nog zeker iets op het spel. In de eerste helft was het vooral éénrichtingsverkeer van Anderlecht op het doel van PSG. Echter zonder resultaat. Lucas Maronnier (PSG) hielp Anderlecht zelfs bijna op voorsprong, door een eigen goal te maken. Het was een communicatiefoutje tussen de keeper en verdediger, maar gelukkig voor hun bleef dit zonder gevolgen.

De tweede helft was het een stuk interessanter om te bekijken. Dat begon al gelijk bij de aftrap. Alexandre Fressange (PSG) scoorde enkele seconden na de aftrap. Een beter begin kon er niet zijn voor Paris St Germain ook al was het tegen de verhouding in. Alles was er nu aan gelegen voor Anderlecht om de 1-1 te maken. Helaas lukte dit niet. Na een geweldige aanval lukte het Anderlecht zelfs niet om tot twee keer toe de keeper te passeren. Dit was het breekpunt in de wedstrijd. In een tegenaanval scoorde Fressange de 2-0 en was bij de Anderlecht het touwtje geknapt. Nog geen paar minuten laten brengt Junior Dina Ebimbe (PSG) de score zelfs op 3-0. De wedstrijd was gespeeld, maar Anderlecht bleef het toch proberen, en met succes. In een aanval via de rechterflank schiet Mohamed Loua (Anderlecht) op goal en Loic Mbe Soh (PSG) veranderde de bal van richting. Hierdoor was de keeper kansloos en werd het 3-1.

Doelpunten

31'Alexandre FressangeParis Saint-Germain
43'Alexandre FressangeParis Saint-Germain
46'Junior Dina EbimbeParis Saint-Germain
54'Loic Mbe Soh (e.d.)Paris Saint-Germain

Kaarten

32'Junior Dina EbimbeParis Saint-Germain
44'Francis AmuzuRSC Anderlecht
49'Alexis SaelemaekersRSC Anderlecht