Time: 13:10 till 14:20
Pitch: Main pitch
Result: 2 - 1

Report

Everton FC ging deze wedstrijd in met de wetenschap dat de groepswinst al veilig gesteld was, terwijl de titelverdediger nog vol aan de bak moest.

In de opstelling van Everton FC was ook terug te zien dat alleen de eer in de groep nog op het spel stond. De reserves mochten opdraven in een poging de ongeslagen status vast te houden. Internazionale had de overhand en wist na een klein kwartier de openingstreffer te scoren via Matias Fonseca. Dit was ook meteen de ruststand.

De tweede helft kende hetzelfde spelbeeld, al zijn de betere kansen voor Everton FC. Elf minuten voor tijd weten de Engelsen de gelijkmaker te scoren via een rbound van Tom Cannon. Gezien de stand op het andere veld moet Internazionale winnen om hun kansen op titelprolongatie levend te houden. Twee minuten voor tijd slagen ze hier ook in. Edoardo Vergani schiet uit een corner de 2-1 binnen en zorgt er zo voor dat Internazionale op de tweede plek in groep A eindigt achter Everton FC.