Time: 11:50 till 13:00
Pitch: Main pitch
Result: 1 - 1

Report

Voor de vierde keer in de toernooigeschiedenis stonden beide teams tegenover elkaar. De voorgaande drie wedstrijden eindigden allen in een overwinning voor PSV, zonder ook maar een doelpunt tegen te krijgen.

In de eerste helft was het bij tijd en wijle een wat choatische wedstrijd, waarin beide teams elkaar weinig toegaven. Naarmate de eerste helft vorderde kwam het initiatief wel iets meer aan Deense kant te liggen, zonder grote kansen te creeeren. Na een overtreding van Maxime Delanghe kreeg FC Kopenhagen een strafschop. De poging van Muamar Brajanac ging echter snoeihard tegen de lat. Ruststand 0-0.

Na ongeveer een kwartier spelen in de tweede helft is het FC Kopenhagen dat in een snelle uitbraak de overtalsituatie weet uit te buiten. De Denen scoren voor het eerst in de geschiedenis tegen PSV en nemen een 1-0 voorsprong. Zeven minuten later is het Jeremy Antonisse die uit een voorzet de gelijkmaker noteert. Het restant van de wedstrijd kent geen kansen meer en zo weten beide teams dat ze in de laatste groepswedstrijd moeten winnen om zich te plaatsen voor de halve finale.