Match: PSV Eindhoven - Chivas Guadalajara
Time: 18:00 till 19:10
Pitch: Main pitch
Result: 0 - 0

Report

PSV en Chivas Guadelajara hebben de eerste wedstrijd om de Otten Cup erop zitten. De wedstrijd eindigde zoals deze begon: 0-0.

De eerste helft was het aftasten voor beide teams. PSV zocht de aanval, maar wist weinig grote kansen te creëren. Daniels kreeg de grootste mogelijkheid, maar hij schoot voorlangs.

Na rust waren er meer kansen te noteren voor PSV. Tielemans was dichtbij na een mooie steekpass van Madueke, maar hij wist deze kans niet te verzilveren. Madueke was zelf ook tweemaal dicht bij een doelpunt, maar ook hij wist de bal niet tegen de touwen te krijgen. Chivas wist hier weinig tegenover te stellen.

PSV drong naarmate de wedstrijd vorderde steeds meer aan, maar tot een doelpunt leidde dit niet. Beide teams zullen morgen vol aan de bak moeten om een plaats in de halve finale te bemachtigen.