Pitch: Main pitch
Result: 2 - 1

Report

Dit duel zag twee Europese topclubs tegenover elkaar staan.

In de stromende regen was het FC Barcelona dat het initiatief pakte, maar niet tot kansen wist te komen. Na zo’n tien minuten spelen was het Internazionale dat op welhaast traditioneel Italiaanse wijze via een uitbraak 2:1 op voorsprong kwam via doelpuntenmaker Matias Fonseca. Het restant van de eerste helft kende een zelfde spelbeeld, maar tot kansen voor een van beide teams leidde dit niet.

FC Barcelona gaf ook in de tweede helft volle bak in een poging de gelijkmaker te forceren. Na zo’n twaalf minuten spelen was het Josep Jaume Busquets die een voorzet tot doelpunt promoveerde.
Hierna gingen de Catalanen op jacht naar de 2-1. Het tempo ging omhoog, maar Internazionale kon vanuit een goede organisatie verdere schade voorkomen. Enkele minuten voor het einde van de wedstrijd kwamen de Italianen tot een schitterende aanval. Een prachtige cross pass op Tibo Persyn, die de bal schitterend voorzette op Matias Fonseca en deze laatste kopte Internazionale voor de tweede editie op rij naar de finale.