RSC Anderlecht - Red Bull Brasil

Match: RSC Anderlecht - Red Bull Brasil
Round: Group A
Date: 17 August 2019
Time: 13:20 till 14:30
Pitch: Pitch 4
Result: 3 - 1

Report

De 3e wedstrijd voor RSC Anderlecht tegen Red Bull Brasil, stond in het teken voor plaatsing van de knock-out. Winst voor een van de beide teams kon voldoende zijn, tenzij Internazionale zou winnen van Everton FC.

In de eerste helft ging het gelijk op en kwamen er niet heel veel kansen voor beide kanten. De bal bleef vooral rond de middencirkel. Ruststand 0-0.

De tweede helft had veel meer kansen. In het eerste gedeelte van de tweede helft waren de kansen voor RSC Anderlecht. Vrije trappen en voorzetten van de flanken moesten ervoor zorgen dat de ‘bril-stand’ van het scorebord ging. Een penalty zorgde ervoor dat het 1-0 werd voor RSC Anderlecht. Mathis Suray was de doelpuntenmaker. Na de aftrap van de 1-0, was er gelijk het tegen offensief. Met succes, want de 1-1 werd gemaakt door Rafael Dias Lopes Urzedo.

De 2-1 werd erna gescoord door Niklo Dailly door een mooie aanval via de zijkant. De 3-1 was een echte beauty: Nayel Mehssatou schiet de bal ver buiten het zestienmeter gebied richting de goal en scoort via de onderkant van de lat.
Dit was tevens de laatste actie van de wedstrijd. De einduitslag was 3-1 voor RSC Anderlecht. Echter omdat Internazionale weet te winnen van Everton FC, gaan zowel RSC Anderlecht als Red Bull Brasil niet door naar de kruis-finales.

Goals and cards

Yellow card 20 Antoine Colassin RSC Anderlecht
Goal 48 Mathis Suray RSC Anderlecht
Goal 53 Rafael Dias Lopes Urzedo Red Bull Brasil
Goal 58 Niklo Dailly RSC Anderlecht
Goal 60 Nayel Mehssatou RSC Anderlecht

Photos

RSC Anderlecht - Red Bull Brasil
RSC Anderlecht - Red Bull Brasil
RSC Anderlecht - Red Bull Brasil

RSC Anderlecht - Red Bull Brasil

Foto
19-08-2019 14:52