Veld: Main pitch
Result: 0 - 0
Penalties: 3 - 5

Report

De finale van de 71e editie van de Otten Cup gaat tussen PSV en Internazionale Milano. Beide ploegen hebben nog geen wedstrijd verloren en kregen pas één doelpunt tegen dit weekend.

PSV begint de finale met het vaste basis-elftal van dit weekend. Internazionale begint sterk aan de finale en is in het begin het meest dreigend. Beide teams houden elkaar in evenwicht maar krijgen niet veel kansen. De ruststand is dan ook 0-0.

In de tweede helft is het PSV dat sterker begint en de hechte defensie van Internazionale onder druk zet. Grote kansen levert dit niet op en PSV gaat steeds meer op zoek naar die winnende treffer, het is inmiddels wel duidelijk dat de ploeg die nu scoort, ook deze finale gaat winnen. De spits van PSVJoël Piroe kopt de bal op de lat na een hoekschop. De beide doelmannen moeten nog een paar keer ingrijpen op afstandsschoten. Het lijkt er op dat deze finale doelpuntloos zal gaan eindigen en strafschoppen de winnaar zullen moeten aanwijzen van dit toernooi.

Wanneer de scheidsrechter na de twee minuten extra tijd de wedstrijd affluit zullen strafschoppen moeten beslissen wie de het toernooi om de Otten Cup gaat winnen.

De tweede strafschop van PSV wordt door Michal Sadilek op de paal geschoten, omdat de spelers van Internazionale alle strafschoppen weten te benutten, is het uiteindelijk dus Internazionale Milano dat deze editie van de Otten Cup wint.

Cards

28'Justin LonwijkPSV
36'Leandro FernandesPSV