Match: Cruzeiro EC - Estudiantes de la Plata
Time: 12:20 tot 13:30
Veld: Field 1
Result: 2 - 1

Report

De wedstrijd om plaats 7 en 8 gaat tussen de twee Zuid-Amerikaanse deelnemers Cruzeiro EC uit Brazilië en Estudiantes de la Plata uit Argentinië.

Beide ploegen zijn van plan om hun laatste wedstrijd van dit toernooi winnend af te sluiten en ze spelen dus beide zeer aanvallend. Mede door het slordige spel zijn er weinig echte grote kansen. Estudiantes wordt gedurende de eerste helft langzaam sterker maar ze moeten oppassen voor de omschakeling van Cruzeiro. In de laatste minuut van de eerste helft is het Vinícius Henrique Nogueira Pena die Cruzeiro op voorsprong zet: 1-0.

In de tweede helft is het Estudiantes dat op zoek gaat naar de gelijkmaker en ze krijgen verschillende mogelijkheden. Het is halverwege de tweede helft echter Guilherme Willian Dos Santos Dias die uit de omschakeling de 2-0 scoort voor Cruzeiro, de wedstrijd lijkt beslist. In de volgende aanval is het Facundo Mura die scoort voor de Argentijnen van Estudiantes en met deze 2-1 de spanning weer terugbrengt.

In de rest van de wedstrijd was het Cruzeiro dat zich terug liet zakken en ondanks enkele kansen viel de bevrijdende gelijkmaker echter niet meer en zo bleef het 2-1 voor Cruzeiro dat daarmee het toernooi afsluit als 7e, terwijl Estudiantes op de 8e plaats komt.

Goals

29'Vinícius Henrique Nogueira PenaCruzeiro EC
45'Guilherme Willian Dos Santos DiasCruzeiro EC
46'Facundo MuraEstudiantes de la Plata

Cards

4'Federico TevesEstudiantes de la Plata
36'Guilherme Willian Dos Santos DiasCruzeiro EC
40'Raphael Lourenço SantosCruzeiro EC