Nederlands

Jørgensen (FC København): "We willen gewoon beter worden.

Direct na afloop van de halve finale tegen RSC Anderlecht spraken we met Thomas Jørgensen (FC København) over de wedstrijd en zijn ervaringen op de Otten Innovation Cup.

Het was een erg opwindende wedstrijd?

Ja het ging echt op en neer en ik denk dat er inderdaad veel opwindede dingen gebeurde. Helaas was het einde niet goed voor ons.

De eerste helft speelden jullie met een hoge intensiteit, wat veranderde er voor jullie in de tweede helft?

We verloren de ballen te gemakkelijk en moesten te veel verdedigen, waardoor we de bal niet gemakkelijk in de ploeg konden houden en zij het spel over konden nemen.
Ze gooide vele ballen voor het doel en zorgden voor veel druk op ons doel.We konden hen tegenhouden maar moesten toch nog twee doelpunten incasseren.

Het is nooit leuk om uitgeschakeld te worden via strafschoppen?

Nee, nee en zeker niet als het zo ongelukkig is. Ik vond ons de betere ploeg, Helaas ongelukkig.

Hoe heb je dit toernooi hier bij PSV ervaren?

Het is een fijne tijd en ze zorgen prima voor ons and alles is perfect geregeld, helaas kwam we hier om de beker mee naar huis te nemen, dat kon dus wel beter. Maar vanuit PSV gezien was alles prima.

Hoe ziet het er nu uit voor jullie na deze wedstrijd?

We spelen nog een wedstrijd hier op het toernooi. We willen die derde plaats behalen, dat is waar we ons nu op richten en we gaan er voor om die laatste 50 minuten nog eens alles te geven om daarna te kunnen uitrusten.

En na dit toernooi?

We moeten al heel snel op weg terug naar huis waardoor we de prijsuitreiking zullen missen en als we weer thuis zijn dan gaat de blik weer op onze competitie en de trainingen om te werken aan de dingen die fout gingen. We willen gewoon beter worden.

Nieuwsbericht