Match: Rangers FC - Jeonbuk Hyundai Motors FC
Time: 12:00 till 13:30
Pitch: Pitch 1
Result: 1 - 4

Report

Zowel Rangers FC als Jeonbuk Hyundai Motors FC wisten nog geen overwinning te behalen op deze editie van de Otten Innovation Cup. In de strijd om plek 7 namen ze het vandaag tegen elkaar op.

Jeonbuk startte het best aan deze wedstrijd. Het duurde echter tot vlak voor rust tot zij de openingstreffer op het bord wisten te zetten. Changhun Kim was degene die verantwoordelijk was voor de 0-1. Een paar minuten later kregen de Koreanen nog een uitgelezen mogelijkheid om de score te verdubbelen, maar Junho Lee wist de toegewezsen penalty niet te benutten.

Ook na rust had Jeonbuk het beste van het spel. Door twee goals binnen tien minuten, wisten de Koreanen hun voorsprong uit te breiden naar 0-3. Kyudong Lee en Seokjin Han waren de doelpuntenmakers aan Koreaanse zijde. Rangers FC wist de eer te redden. Het was Archie stevens die zorgde voor de 1-3. Het slotakkoord van deze wedstrijd was echter weer voor Jeonbuk Hyundai Motors FC. Changhun Kim maakt zijn tweede van de wedstrijd en zette hiermee de 1-4 einstand op het bord.

Jeonbuk is hiermee geëindigd op plek 7, Rangers FC eindigt het toernooi op plek 8.