Red Bull Bragantino - FC Utrecht

Match: Red Bull Bragantino - FC Utrecht
Round: Group A
Date: 18 August 2023
Time: 15:00 till 16:30
Pitch: Main pitch
Result: 2 - 0

Report

Red Bull Bragantino heeft de openingswedstrijd van het toernooi om de Otten Cup winnend afgesloten. De Braziliaanse ploeg versloeg FC Utrecht met 2-0.

De intenties van de Brazilianen waren meteen duidelijk. Met snel en aanvallend spel wisten ze de nodige kansen af te dwingen. Pogingen van onder andere Marcos Vinicius da Silva Carvalho en Alexandre César Santos Ribeiro strandden. FC Utrecht wist daar weinig grote kansen tegenover te stellen. Vlak voor rust dacht Red Bull op voorsprong te komen. Yuri Silva Leles de Souza wist te scoren, maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel.

Na de rust was hetzelfde spelbeeld zichtbaar. Nu wist Red Bull Bragantino het speloverwicht echter wel uit te drukken in doelpunten. Uit een corner wist Riquelme Reis de Almeida de Jesus dos Santos raak te koppen. Vijf minuten later was daar de 2-0. Het is Filipe Gabriol Rios Rodrigues die de bal na een voorzet binnen weet te tikken. Ook in het vervolg van de wedstrijd zijn er nog een aantal (grote) kansen voor Red Bull Bragantino, maar dit leidt niet tot een uitbreiding van de score. De eindstand van deze wedstrijd is daarmee 2-0 in het voordeel van Red Bull Bragantino.

Line-up

Red Bull Bragantino: Rubens Flávio Klemann Marcarini, Alexandre César Santos Ribeiro, Italo de Jesus Barbosa, Oscar Javier Benitez Cobo, Riquelme Reis de Almeida de Jesus dos Santos,Pedro Henrieuqe Emidio Santos, Kauê Ricardo da Silva, Marcos Vinicius da Silva Carvalho, Yuri Silva Leles de Souza, Rafael da Silva Lima, Filipe Gabriol Rios Rodrigues

FC Utrecht: Mees Epping, Jessey Sneijder, Noë Misumi, Gustav Arcos Sundqvist, Massien Ghaddari, Olivier van Zijl, Nissi Lombaye, Tijn den Boggende, Kelechi Idegwu, Per Kloosterboer, Elisha Ghartey

Goals and cards

Yellow card Roan Veenbrink FC Utrecht
Yellow card 27 Alexandre César Santos Ribeiro Red Bull Bragantino
Goal 41 Riquelme Reis de Almeida de Jesus dos Santos Red Bull Bragantino
Goal 46 Filipe Gabriol Rios Rodrigues Red Bull Bragantino
Yellow card 50 Calebe Viegas Antonio Red Bull Bragantino

Photos

Red Bull Bragantino - FC Utrecht
Red Bull Bragantino - FC Utrecht
Red Bull Bragantino - FC Utrecht

Red Bull Bragantino - FC Utrecht

Foto
21-08-2023 15:06