Tijdstip: 16:40 tot 17:50
Veld: Hoofdveld
Uitslag: 4 - 0

Verslag

De eerste wedstrijd van poule B was een ontmoeting tussen twee teams met eerdere Otten Cup ervaring. FC Kopenhagen legde van het begin af aan veel energie in de wedstrijd, maar het was FC Barcelona dat makkelijk overeind kon blijven.

In de eerste helft waren de Catalanen ook verreweg het gevaarlijkste en wisten zelf tweemaal te scoren (Louie Mark Barry en Konrad de la Fuente). De Denen konden hier weinig tegenover stellen en kregen slechts een vrije schietkans. Echter ging dat schot huizenhoog over. Ruststand 2-0.

FC Barcelona was ook in de tweede helft de betere ploeg en kon verschillende uitstekende mogelijkheden creeeren. Een hogeschool tiki taka aanval werd prachtig afgerond door Louie Mark Barry, maar werd helaas afgevlagt voor buitenspel. Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd is het Moriba Kourouma Kourouma die voor de 3-0 zorgt en even later scoort hij nog een strafschop en brengt daarmee de eindstand op 4-0.