Tijdstip: 10:40 tot 11:50
Veld: Veld 4
Uitslag: 2 - 0

Verslag

PSV O19 heeft zich met een 2-0 overwinning op Everton geplaatst voor de finale van Otten Cup. In de eindstrijd wacht Internazionale, dat met 2-1 won van FC Barcelona.

De ploeg van Ruud van Nistelrooy was vanaf het begin de bovenliggende partij en kwam via een prachtig doelpunt van Antonisse op een 1-0 voorsprong. De buitenspeler kreeg de bal op de rand van de zestienmeter en krulde deze in de verre hoek. In het restant van de eerste helft kreeg Kreekels nog een goede kopkans op PSV’s tweede doelpunt, maar zijn poging eindigde in de handen van de doelman.

Na rust bleef PSV goed spelen en viel dat tweede doelpunt alsnog. Een voorzet van Madueke werd wat ongelukkig door een verdediger van Everton in het eigen doel gewerkt. Dit doelpunt bleek ook de eindstand. Al had de score nog hoger kunnen uitvallen als Doudah na een goede aanval de bal aan de goede kant van de paal had gemikt.